Gizemabc Aklima yemek gemediginde benim yaptigim yemek;. Domatesli bulgur pilavi🥳 Sizinki ne? Baska bir joker bulurum belki, fikir olsun😅😅
elifhanimm Gizemabc forında köfte patates çorba salata, aklıma yemek gelmezse bunu yaparım tavuklusunu da
Duyulurum Gizemabc 🐤fırında patates 🐤Menemen 🐤 Kıymalı menemen 🐤Buzlukta köfte varsa kızartmak ya da onlarla patatesli yemek yapmak 🐤Buzlukta mantı varsa onu pişirmek 🐤Yufka varsa iç hazirlayip tavada gözleme yapmak
Dmt-01 Gizemabc makarna😋eşim bana hergün makarna yap diyo🤣oyüzden evde hiç bitmeyen tek şey makarnanın hangi çeşidi eksildiyse hemen giidp alır ne yemek yapim dediğimde direk makarna yap der 😍
Slmnese Gizemabc kasaptan baget tavuk sipariş edip patatesle birlikte fırına vermek. 10 dk mı almıyor fırına verene kadarki süre. Bakma derdin yok karıştırma derdin yok. 40 dk’ya kuruyorum bitipte ötünce 5 dk’da üstündeki kağıdı alıp kızarması için bekliyorum oldu bitti🤟🏻
Slmnese Bu arada köfte yapacağım zamanda hep fazla yapar dondurucuya atarım. Yemek yapma isteğim olmayınca çıkarıp ya kızartırım ya da fırına atarım 😌