Narmin20 Her kese merhaba.😊 Anneler çocuklariniz arasinda kaç yaş fark vardir? Benim 11 aylik bir kizim var. Ikincisini su an dusunmuyorum, bakmak zor olur diye. Sizde nasil oldu? Siz ne dusunuyorsunuz?☺️
_tospikannesi Narmin20 suan 22 aylık aralarında 4 yaş olsun istiyorum bakalım o zaman rahat olursak her açıdan tabi 😊
Emir1806 Narmin20 benim 2 oğlum var biri 8 yaşında küçüğü 11 aylık. 7 yaş var yani aralarında. aslında güzel diğeri kendini kurtarmış oluyo bana baya yardımcı ama 3. cüyü bu kadar ara vermek istemiyorum 3 yada 4. yaşını doldursun inşallah bende düşünüyorum. ama sizin için daha çok erken çok küçük
momozslck Bebeğim 10 aylıkken hamile kaldım 4.5 aylık hamileyim 🤷🏻♀️ Bana kalsa bir daha çocuk yapmazdım tek çocukla kalırdım, ama tüm korunmalara rağmen kalmışım demek nasibimde varmış nasıl olacak bilmiyorum 😂
Narmin20 momozslck Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin☺️ Ben de ondan korkuyorum😄ya korunmalara ragmen olursa..😂kismet🤭
Narmin20 Mom0791 Allah bagislasin☺️ Bizde esim istiyor 2ciyi, ben istemiyorum. Bilmiyorum nasil olacak😄
Ddddddd01 Narmin20 iki çocuğum arasında 2 yaş 2 ay var valla önde küçük çocuk olunca hamilelikte sonrası da çok zor geçti ama şimdi küçübüyüdü de rahat ettim biraz
Mervea Narmin20 3 yaşında oğlum 2.cesaret edemiyorum şuan ama eşim 2. İstemeye başladı kafalar allak bullak
Tuba Narmin20 benim iki çocuğumun arasında 18 ay var ve küçüğü 9 aylık oldu bile. Arkadaş gibi büyüyüp gidiyorlar ve her zaman iyiki peş peşe yapmışım diyorum. Başta çok korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı, boşuna strese girmişim🙈
Narmin20 Tuba Ne kadar guzel😍 Allah bagislasin. Boyle dusunenler de cok aslinda. Ben ama yasamadigim icin korkuyorum
Havvabukre Tuba İşte aradığım yorum ❤️❤️ 11 aylık kızım var ve ben tüm korunma yöntemlerine rağmen ikinciye hamileyim 9 haftalık çok korkuyorum ne yapicam diye