Sumeyra87 Hanimlar malum yaz geldi.soyle yagli yapis yapis olmayan.surunce yuzu hayalete cevirmeyen.uygun fiyatli gunes kremi onerisi olan varmi acaba?
Jutenya2020 Sumeyra87 ben biodermanınkini kullanıyorum güneş lekelerinede iyi gelmişti ama şurda bekliyim başka öneriler için
Seboss12 Sumeyra87 biz mustelanın güneş kremini kullanıyoruz hiç yüzde falan kalıntı bırakmıyor yokmuş gibi aynı fiyatı sorun olmazsa deneyin derim ☺️
[silindi] Sumeyra87 kendin için mi? Ben yeni aldım bayıldım ürüne kızarıklığı da yatıştırdı lekelerimdeki.
OzgeOzkan Sumeyra87 kendim için avene almayı düşünüyorum. Bebeğime trukid aldım. Avene parlama yapmıyormuş tüm cilt tipleri için olanı. Bende post açmıştım pek yazan olmadı
Sumeyra87 Seboss12 bebisler icin sanirim 6 aydan sonra gunes kremi oneriliyor bu aklimda kalsin daha 1 ayimiz var😊
Sln20 Ben yıllardır Sebamed baby kullanıyorum kendime, bebeğime de onu sürmeye başladım. Yüzümde leke vardı her yaz çıkıyordu onun sayesinde çıkmıyor artık.
Sumeyra87 Sln20 sebamedin normal olanini kullanmistim kendime ama o boyle yapis yapisti baby olanda onun gibimi acaba.
Seboss12 Sumeyra87 aynen 6 aydan sonra öneriliyor hatta bir yaş sonrası bile diyen var bu sıcaklarda korumak önemli tabi
Sln20 Sumeyra87 Hiç yapışmıyor ben çok memnunum. Hafif kalın bir yapı ama az sürüyorsunuz zaten bir de yumuşacık oluyor sürünce.
Sumeyra87 geldigelenanne onun deneme boyunu kullanmistim sadece yapisi biraz kalin geldi bana su bazli boyle nasil desem ince yapili urunleri daha cok seviyorum sanirim.
Sumeyra87 [silindi] evet bebis icinde olabilir simdi 5 ay 7 gunluk 6.aydan sonra sanirim kullanabiliyoruz bebisimde annesi gibi beyazgillerden onada cok ihtiyacimiz olucak😶
[silindi] Sumeyra87 bebiş için ıncia öneriyorlar ama ben kendime babe aldım bayıldım bir tane sivilce yapmıyor parlatmıyor çok başarılı buldum ürünü.
Ada_Deniz Sumeyra87 bebeğim için çok araştırdım ve badger e karar verdim sanırım içeriği en masum bu..biraz yapısı zor sürülenden ama içeriği temiz olması ön planda tutuğum için buna takılmadım