dlekturann Doktorumuz hava verdi bebeğime hava öksürüğe mi iyi gelir ciğer temizlemeyemi hava kullandığımızdan beri öksürüğümüz arttı e ciğerlerinde de bişey yok sizce vermemelimiyim
Nekwa dlekturann bronşları açıyor bronsit olmuş demek ki. Öksürük artarak balgamı atıyor sonra bitiyo canim. Buyuk oglumda 2 yildr çektik biliyom
Ezgi2727 dlekturann ciğerleri tıkalı olduğu için öksürüyor buhar bronşları açıyor açarkende öksürük yapıyor çocuk mikrobu öyle atmaya çalışıyor
MelikeNarin dlekturann benim kızım bronşit olmuştu ciğerleri dolu olduğu için hava vermiştik iki farklı ilaç vermişti. İlacın bitanesini öksürük bitene kadar hava olarak vermiştik. Doktor verdiyse gerek duyduğu için vermiştir bence doktorunuza danışın
Bubu Öksürüğünün azalarak bitmesini sağlıyor. Yumusatıyor. Enfeksiyonun cigerlere inmesini önlüyor tedavi ediyor yani ben cok cok faydasnı gördüm bebegim hastalandıgında
hafsakus dlekturann çok iyi geliyordur buhar bende kızıma veriyorum geniz burun arasında olmuştu öksürüğü doktor aşağıya inmeden buhar ver dedi verdim 10 gün hemen hemen iyi geldi
dlekturann Şu zamana kadar çok hava kullandı alerjik bronşitmiş sanırım o yüzden kullanmak istemedima doktora tekrar sordum kullanmam gerekiyomuş çok teşekkürler 😓