Mirageee37 Merhaba kızlar doktorumuz ek gıdaya baslayın dedi.. Önerilerinizi bekliyorum ne yedirebiliriz
Didem_AVCI93 Mirageee37 bizde 5 aylıkken ek gıdaya başladık kızıma ilk yoğurt verdim Sonra havuç patates kabak o şekilde devam ettik
Eymenduygy Mirageee37 Ek gıda geçiş Gün Havuç (bir çay kaşığı) Gün havuç (bir tatlı kaşığı) Gün havuç (bir çorba kaşığı) — Gün kabak (1çk) Gün kabak (1tk) Gün kabak (1çk) - Gün patates (1çk) Gün patates (1tk) Gün patates (1çk) Tatlı patates / bal kabağı / bezelye / vs. 3 er gün kuralı ile veriyorsunuz. alerji yapmayan ve 3 gün uyguladığınız besini karıstırabilirsiniz örnğn; havuç+kabak püresi olarak ekleyebilirsiniz. Yoğurdu aralarda denedim, havuçlu yoğurt olarak da verdim. 🌸🌸
Aezgi Mirageee37 5 ay 6 günlüğüz bende basladım doktor önerisiyle ilk 2 gün yoğurt verdim sonra avakado bugnde havuc düşünüyorum😃 sonra patates kabak meyve en son karısımlar🥶
Eymenduygy fatosd36 öğlen uykusundan kalktığında verdim. Çok aç olmadan ama tok da bırakmadım, tadımlardan sonra su ve meme teklifi yaptım. ☺️