zeynepduha Bebeğim 40 günlük ve uzayan sarılığı var doktoru sık sık emzirmeye devam etmem gerektiğini söyledi 1,5-2 saatte bir emziriyorym ama iki gündür her beslenme sonrası kusuyor bu sorunu nasıl çözebilirim
Aylinsmom zeynepduha Canim kusma şekli nasil peynir kesigi gibi mi ?fiskirir tarzdaa mi reflusu olabilir her emzirme sonrasi basi hafif yukarda olacak sekilde yan yatir bak duzelecek mi
vanilyakokusu zeynepduha ya bende de aynı sorun var acaba diyorum üşüttü mü? Hatta bugün dr götürecektim..
zeynepduha Aylinsmom bazen peynir kesiği gibi oluyor bazen de bildiğin süt canım fışkırır tarzda kusmadı henüz çok şükür
Aylinsmom zeynepduha Fiskirir tarz da degilse gerisi normal canim fazlasini atiyordur. 1.5 saatte degil de 2 saatte bir emzir bi de her emzirmeden sonra basi yukarda kalacak sekilde yan yatir problem ortadan kalkacaktir😍
zeynepduha Aylinsmom Allah razı olsun canım dr sarılığı için emzir dediği için öyle yaptım dediğin gibi iki saatte bir emzireyim♥️
Veyselaras vanilyakokusu Benimde dün öyle yediğini kustu usuttum mu diye düşünmüştüm ama bugün çok şükür iyi neden öyle oldu anlamadım ama galiba emzirirken kafasını biraz dik tutmak gerekiyor bir de gaz problemi çok fazla dün çok sancilanmisti galiba ondn
vanilyakokusu zeynepduha bazen diyorum acaba sütümü mü sevmiyor. Ben mama takviyeside yapıyorum. Niye böyle oluyo anlamadım. Şimdi de kabızlık eklendi. Sabah 6 dan beri ıkınıyo ıkınıyo bu saat oldu yapamadı. 😭😩
zeynepduha vanilyakokusu bebeğiniz kaç günlük?Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapılmaması normal kabul ediliyor bence gazı olduğu için ıkınıyor
vanilyakokusu zeynepduha 27 günlük.. dr gittim lavman yaptılar 😔ne olacak böyle bilmiyorum. Yapamadığıniçin poposunda çatlakta oluştun😭