CananK Arkadaşlar, 7 aylık bebeğim var. Şu ana kadar bebeğim anne sütü ile beslendi. Hep sütüm azalır gibi olduğu zamanlarda bol Yemek yiyerek geri getirdim ve o zaman çok sütüm oluyor. Şimdi Geçen yıl hamile olduğum için oruç tutamamıştım. Bu Ramazan’da oruç tutmak istiyorum. Sizce sütüm azalır mı?
habibe_omerasaf CananK masaAllah zaten bebeğiniz 9 aylık olucakms Ramazan da ben naçizane tutun derim🌸 Bol yemek değil de bol su içmek süt yapıyor. Allahın izniyle ben tutmayı çok istiyorum oğlum 1 yaşında olcak 🧡
Alminakarakaya CananK bende tutmak isterdim ama nasip olmayacak galiba bebeğim 4 ayına yeni girmiş olacak anne sütü alıyo bide kuzum geçen sene hamileyken tutmuştum 😏
CansuAlmila CananK benimde tek memeden emiyo zaten pekde sütüm yok ek gıdayla destekliyorum ramazanda 9 aylık olcak tam tutmayı düsünüyorum sizde ilk günler deneyip karar verebilirsiniz
Yagizmomms Azalır. Hamile ve emzikliysen oruç farz değil zten canm. Bende bu yılda tutma. 15,16 saat çok uzun bir süre gerçi senin bebeğin ek gıdada alıyordur belki idare edersin ama benm daha 4 aylık sadece anne sütü alıyor. O yüzden tutmicam.
CananK Yagizmomms bebeğim meme de uyuyor ve Ek gida aldıktan sonra Bile hemen anne sütü istiyor😌 kıyamıyorum kuzuma ya sütüm kesilirse bebeğim ağlarsa diye çok korkuyorum. Orucu düşünmeden de edemiyorum içim rahat etmiyor. Ama en mantıklısı bu yılda tutmamak sanırım.
Brglbray Emzirirken farz değil kendi açımdan da tutmayacam benim de oğlum 7 aylık yemek yemediğim de emzirdiğim için tansiyon kan şekerim oynuyor oruç tutmak benim açımdan zor
Abarca Ilkinde hamileyken de doğduğunda da ramazana denk geldiğinde 4 aylıktı. Tutamadım. Bunda da ramazana 3 aylık olacak,yine tutmayacağım. Epey birikti ama inşallah borçlarımı öderim. En azından kışın bir kere de tutmaya çalışırım.