Kuzumveben Kızlar bu siteden sefamerve.comdan alışveriş yapan var mı adını ve reklamını çok duydum siz hiç alışveriş yaptınız mı kaç günde geliyor tahmini,bu arada hasema mayolarda indirim var bakmak isterseniz belki aklınızda olsun☺️
Yusufali06 Kuzumveben ben daha önce alışveriş yaptım. Birkaç güne geliyordu sanırım. Ama haşema mayo tarzı ürünlerde iade değişim olmuyor sanırım koşullara dikkat edin alırken çünkü her markanın kalıbı standart olmuyor 🤷♀️
feamtrmea Kuzumveben çok ürün aldım ama öyle aman aman kalite beklemeyin giyilmez mi giyilir ama aşırı kaliteli değiller
mombeto Kuzumveben modanisa çok iyi sefamerve kalitesi iyi değil bedenleri büyük biraz yanlış sanki ben aldığımı iade etmiştim. Ama yine de oluru var fiyat uygun
Melek232020 Kuzumveben Bilindik bir alışveriş sitesi. Bi ara çok alışveriş yaptık ordan baya güvenilir site o konuda sıkıntı yok. Ama kalitesi üründen ürüne değişiyor. Bazı kumaşları pek hoş değil gerçekten. %100 pamuk yazan ürünlerinden memnun kalmıştık genellikle. Güvenilirlik açısından sıkıntı yaşamazsınız asla iadenizi hemen yaparlar öyle bir durum olursa haşemada olurmu bilmem iade koşullarına bakarsanız yazar mutlaka.🙏fakat kalitesi konusunda kumaş türü kısmında dikkat ederseniz daha iyi bir alışveriş olur sizin için.🌸🤲🏻
yeni4747 Kuzumveben Ben önceden alırdım ama kalıpları boyları çok tutarsız olurdu mutlaka terzi isterdi ve aman aman kaliteli de değil fiyatlar ucuz zaten
birkizannesi_ Ben ayakkabı aldım geçen yıl bi teki 37 diğer teki 36 yollamışlardı 😁 iade ettim ama hesaba paramı yatırmadılar gitti 40 liram 😁