GulAkkaya Yaz geldi, tatil planları yapıldı fakat 5 kilo fazlam varrrr,birazda doğum göbeği 😳🥺🥺2 ay da etkili egzersizler ya da diyet vs önerirsenizzz çok sevinirimmmm😘(emziriyorumm bilginize)
Nefes1490 GulAkkaya ben normal yaptm hala göbek var 3 ay oldu gitmyo vlla bende artk saldım zaten pandemi var evden ancak markete yada bebegmn hastane işleri için cikyrm tatil hayal yani
GulAkkaya Nefes1490 valla biz plan yaptık artık evde dur dur bıkkınlık geldi zaten insan içine çıkmayacağız ev tuttuk. Pandemi gına getirdi insanlaraa
geldigelenanne GulAkkaya Valla ben de artık dinlemeden cpvid falan yeter psikoloji kalmadi gidicem nasipse temmuzda 😂 umrumda değil artık covid aşı oldum onda dolayı da kimse tutamaz beni. Tele indirilen uygulamalar var çok güzel egzersizler
Nefes1490 geldigelenanne inan öyle çok agliyoki kucaktn indiremyrm bırak egzersizi yemn edrm kahvltni 3′ten aşağı yapmyrm durmyo artı erken doğdu, yoğun Bakmda kaldı ondan 6 ay dolana kadar çok dikkatli olmam lazm yoksa valla bende çok istiyorm gitmek bı yerlere azick dinlenmek ama malesf bu senede böyle seneye artk ins🤲
geldigelenanne Nefes1490 ben de geçen yıl gitmedim çok küçüktü benim minnoş da 4 4 aylıktı ama binsene gidene kadar 17 aylık olacak inşallah zorlanmam