busra_54 Kızlar dün post açmıştım. Oğlum 10 aylik ve malesef rotavirus olmuş evdeyiz olaylarımızla birlikte bana önerebileceğiniz bir şey var mı iyileşmesini hızlandıran . Yoğurt patates ayran pirinç muz bunları beslenmesine dahil edeceğim. Kusma yok henüz sadece ishal oda çok fazla değil aslında dün 3 defa yaptı ondan önceki gün çok fazlaydı.
TospikOglusum busra_54 asi olmuş muydu kuzu?çok geçmiş olsun bu arada Allah yar ve yardımcınız olsun.bol bol su,patates,muz,pirinç benim aklıma gelen bunlar canm ya bide emziriyosan çok fazla emzir
PembePelikan busra_54 İshalı çok az rotavirüs için,, doktor test yaptıktan sonra mı bu tanıyı koydu ?
Yorgunannee_dd busra_54 geçmiş olsun canım bilgim yok nasıl geçer umarım tez zamanda iyleşir nerden bulaşmış peki ?
busra_54 Yorgunannee_dd sağol canım . Bilmiyorum ki nerden bulaştığını normalde okul cağı çocuklarda gözükürmüş çoğunluk olarak piyango bizede vurdu
busra_54 Serpilnese özel aşiların hiçbirini yaptırmadım ven gerek duymadım açıkçası diğer 2 cocugumdada yaptirmamistim
busrasilra14 busra_54 oncelikle gecmis olsun canim. Onerebilcegim birsey yok ama sormak istedogim birseyler var.. rotavirus asisi olmusmuydunuz 2 doz. Birde belirtileri neler olursak nasıl anlamaliyiz
ikizannesii01 busra_54 cnm benim ikizlerim de 9 aylıkken oldular . 1 hafta hastanede yattılar ilk günler senin gibi pek ağır değil diyordum sonradan ağırlaştı . Günde 28 bez değiştiriyordum gün gün azaldı. Doktorumuz probiyotik kullanımının çok önemli olduğunu bağırsağı düzene koymamız gerektiğini söyledi. Enterogermina iyi gelmişti bize . Bir de suyunu kaynat soğusun öyle içir . Hazır suyu bile. Bir de bu çok önemli “ bu virüs dışkı yoluyla etrafa saçılıyor sen bezini her açtığında bebeğinin poposunu yıka. Ellerine dezenfektan sık . Ufacık dışına çıktığında hemen banyo yaptır bebeğini . Ben evdeki halıya cıkmıştı doktorum hemen yıkamaya yolla dedi. Bu virüs yüzeyde 60 gün yaşayabiliyormuş. Çocuğunun kıyagetlerini 90 derecede yıka. İnşallah ağırlaşmaz hastaneye yatmaz cnm . Biz zor günler geçirdik tecrübelerimi paylaştım seninle ben biliyorum bu hastalığın ne lanet bir şey olduğunu. 8 gün serumla durdular oğullarım
EsraKerimm busra_54 bi ara benim oğlumda aşırı kötü ishal oldu şnanın artık bez çıkarıp diğerini takıyordum hemen ama biz aşı olmustuk ta o zaman rota olmustu muydu doktor söylemedi ama hala aklıma takılıyor rota mıydı diye
ekeser busra_54 merhabalar hastalik ne kadar surdu acaba? Benim kizim 4 aylik ek gida almiyor mama reddediyor sadece anne sutu iciyor. Surekli emziriyorum. Bugun belirtileri farkedeli 6 gun oluyor. Cok mu uzun surdu sizin de ?