Fatihilal Merhaba yönetici dah önce mutlu anne pragramını kullanırken Bır sıkıntı yaşamıyordum. Suan bu uygulmada gunluk bebek bilgisini verirken ekrandan daha fazla yazı yazıyor ve ekran asagıya kaymıyor sürekli aynı sıkıntı var mı başka böyle sıkıntı yaşayan ve adminler buna çözüm getirebilir mi
Aselimmmm33 Günaydın aynı sorunu bende yaşıyorum admine yazdım cevap gelmedi.İnsan okuyamayınca sinir oluyor
Fatihilal Aselimmmm33 @adm lütfen geri dönüş yapın tek sorunu Yşıyanlar eminim biz degilizdir. Çünkü diger uygulamada yoktu boyle Bır sıkıntı
Aselimmmm33 NaimeYilmaz programı sildim geri yükledim hala aynı hiç bir güncelleme yok yine eksik görünüyor yazılar lütfen yardım edin
Fatihilal NaimeYilmaz bende aynı şekilde kısaca yazılan bilgilendirmeler sıgıyor zateb ekraranaa uuzn onunca aşagıya ınmiyor değişen birsey olmadı. İlgileniyorsanız ınşallah en kısa zamanda düzelir
Nazife Ah bide buradaki reklamlar biraz az olsa valla girmek istemiyorum artık her girdiğimde direk reklam çıkıyor ve atlayamıyorumda saniyesi geçene kadar çok sinir bozucu