Haticecembora Arkadaşlar saçlarım çok dökülüyor bu şampuanı önerdiler işe yarıyor mu kullanan var mı ?
Cheddar Haticecembora iki tüp şampuan aldım 84+84 etti mi sana 168tl m çöpe gitti. Suyun altında kekikle banyo yapan biftek gibi hissetmekten başka bi işe yaramadı
Fulyaalinmina Haticecembora düzenli kullanımda etkili. Ben çok memnundum ama ta ki bioblas sarımsaklı şampuan i deneyene kadar kesinlikle 1 tane dokulmuyor şuan
eceunverkanra Haticecembora Ben de hicbir ise yaramadı hatta cok daha kotu bir etkisi oldu, saclarim iyice karisti, dugum dugum oldu🥲 ama memnun kalanlar da cok, sanirim sactan saca farklilik gosteriyor olabilir
acemilikeseri Haticecembora kulanıyorum denildiği gibi şampuanların bitanesi kekik kokuyor dökülme azaldı yeni saçlar çıktı ama bu herhangi bir şampuanda da olsa böyle olacaktı dökülmeyi engelleyemez çünkü hormonal bişey. temiz içerik ve saç durularken gıcır gıcır etmesi beni hoşuma gidiyor 4 aydır daha bitmedi. devam etmeyi düşünüyorum.
Fulyaalinmina Haticecembora hallales biraz çirkin kokuyor saçlar yumuşak olmuyor böyle ben beğenmedim dökülme azaldı evet ama kokusu ve saçı agirlastirmasi çok kötü temiz his vermiyor ☺️