eylulmeselesi Kızlar merhaba dun doktora gıttım kolum cok agrıyordu emar cekındım boyun duzlesmesı cıktı ılerı derecede sımdı işaret parmagıma vurdu agrısı hareket ettırınce agrıyor normal mı boyun duzlesmesı yasayan var mı parmaklara vurur mu agrı
Canan27 eylulmeselesi geçmiş olsun Evet maalesef Dr fıtık tan zor bu ameliyat ta yok dedi fizik tedavi verdi sende duşta sıcak suda masaj yap birde ben masaj a gtmıştım iyi geldi sende yap imkanın varsa tekrardan geçmiş olsun.
nesnes eylulmeselesi ben fizyoterapistim parmaklarınıza ağrı vurması normal maalesef oluyor biyun düzleşmesinde. bulunduğunuz ilde bir fizyoterapistten destek almanizi öneririm kısa sürede şikayetleriniz geçecektir 🌼
Mutlupapatya eylulmeselesi doktor bana ağrı hissetmeye başlayınca boyunluk tak iyi gelir demişti öyle yapınca çok ağrımadan geçiyor geçmiş olsun
Seda5959 eylulmeselesi Bendede var omzumdan boyun bölgelerime vuruyor. Özellikle ağır birşey kaldırdığım zaman bazen şiddetli ağrır huzursuz olurum bazende duruyo. Bi kaç yıldır böyle doktor fizik tadevi demişti krem verip.
eylulmeselesi nesnes su an ısaret prmagım hareket ettırınce cok agrıyor duzlesmeden mi yanı sızlıyor kolum
eylulmeselesi nesnes kortızonlu ıgne verdı doktorum bugun sabah olduk ama pek faydası olmadı normal mı bır tane daha var iğnem uc gun sonra o da