AyPerisiVeGokPrensininAnnesi htceee98 Gezip eğlenmeyi,hafta sonu planlar yapmayı,denize karşı oturmayı özledim valla.
Anne06_ htceee98 ben uyumak çok özledim telefonu uçuşa alıp saatlerce uyumak birinde akşam 17.10 kadar uyumuştum eşim ve annem bana ulaşmayınca komşu aramışlar o gelip zile basarak uyandırmıştı. Ohh diyorum şimdi iyiki uyumuşum diyorum iyiki sanki başıma gelecekler bilmiş gibi uyumuşum o zamanlar şimdi çok özlüyorum o günleri. 😿
Deletedmom0099 istediğim zaman istediğim şeyi yapabilmek. çocuğum uykusunu, yemeğini düşünmeden çantamı alıp dışarı çıkabilmek. yine de elhamdülillah 🥰
Birkizbiroglan htceee98 sorumsuzluk yapmayı özledim valla 🙈 bir sorumluluğun olmadan uyumak, gezmek yemek içmek herşeyi 🙈😀
Han30 htceee98 yok öyle bir şey yaaa saçma şeyler bunlar inanmaaaa soguk suda içiyorum dondurma da yiyorum 😀
Belinaymuhammadi htceee98 bacım kandırmıslar seni soğuk suda dondurmada yiyorum sende ye iç birşey olmadı allaha şükür😊
melisitos htceee98 öyle bir şey KESİNLİKLE yok lütfen içiniz rahat bir şekilde için 🤣🤣 özlediğiniz tek şey uykunuz olsun.