mlkumut Merhaba hanımlar. Dün hiç bişeyi yoktu sabah uyandı gözü çabaklanmış şişmiş bide akıyor küçülmüş kızarmış sol gözü acaba neden nezle mi oluyor mikrop mu kaptı ne yapsam düzelir. Yarın doktorr kontrolü var sorarım ama daha fazla ilerlemesin diye süt sağsam olur mu gözüne ? Yardım edin
Yamanikomm mlkumut kafasinimi üsüttu acaba benim oglumunda oyle ama allerji imis doktor bi damla verdi akintisi kesildi baya cay yapin oda cok iyi geliyor
Asel-Aras mlkumut gözünü sütünüzle temizleyin geciriyor benim kızımda da vardı o problem ilk dogdugunda dr sütünle temizle demişti
Ali_Han20 mlkumut 8 ayında öyle oldu 10 gün sürdü. Doktor damla, ilaç ve kaşıntı olmasın diye krem verdi ama dedi bayat çay anne sütü anti septik sürekli temizle dedi. Anne sütü Işık su Bayat çay ile silebilirsin ilaçlardan çok bunlar etki oldu
Es-Es123 mlkumut merhaba kesinlikle süt sürmeyin arttırır. Bebeğiniz kaç aylık gözyaşı kanalıda tıkalı olabilir. Serum fizyolojik ile temizleyin. Göz doktoruna muayene ettirin 🙏🏼
kuzey14 Gözleri mikrop kapmıştır muhtemelen, demliğinizde kalan çayı biraz ısıtın pamuğa batırın gözlerini onunla silin yavaş bi şekilde ama devam ederse doktora görünün lütfen, benimde oğlumun 1 aylıkken öyle olmuştu sildim çayla geçti geçmiş olsun
mlkumut kuzey14 ayy ne bileyim daha akşam bişeyi yoktu. Yarın kontrolümz var muhakkak soracağım. Ama çayıda deneyeyim belki iyi gelir. Teşekkür ederim cnm
mlkumut Yamanikomm olabilir çünkü kafası çok terliyor gece yastığı çeviriyr değiştiriyorm siliyorm kafasını flan ama üşümüş olabilir. Bi çayla deneyeyim 🤷♀️😔
mlkumut Asel-Aras ilk doğduğunda sağ gözünde vardı göz doktoru sütünü sağ temizle demişti bende öyle yaptm geçti. Ama şimdi büyüdü ya tedirgin oldum
Asel-Aras mlkumut bebişlerde genelde göz kurulugundan oluyor o korkma cayla da temizleyebilirsin oda cook iyi gelir ama gecmesi biraz zaman alıyor
mlkumut Ali_Han20 bende temizleyeyim bari. Bide huysuz ki sormayın sürekli hapşırıyor dedim acaba grip nezle hepsi bir arada mı olacak
Ali_Han20 mlkumut inşallah olmaz benim hırıltısı ve öksürük oldu ek olarak bunlar için de ilaç da başlamıştık. Hemen temizleyin ki oradaki enfeksiyonu agzına götürmesin elimi sık sık silin
Evelynn mlkumut çay may kendin birşey yapma dediğin gibi çok az anne sütü damlat hemende doktora git küçücük bir damla veriyor doktor mikrop için 2 günde geçiyor.
Hereke mlkumut ayni durumdayi, canim ya sag gozunde olmus kan var capak var akiyo du dünde oglen saglik ocagina goturecegim