TubaTekin Oğlum 11 aylık anne sütü yok devam sütü ile de gündüz hiç tuketmiyor geceleri verebiliyirdum uykuda ama onu da almıyor artık çok üzgünüm ne yapmalıyım tecrübeli anneler 🤦🏻♀️
ecemm-6161 TubaTekin canım süte bebe bisküvisi koy oyke ver veya ayran içir canım meyveli süt yap ona
Flamingom TubaTekin yoğurt peynir ayran kefir içiyorsa süte gerek yokki. Hatta inek sütü öyle cok da faydalı değil fermente hali yararlı
esmirna16 TubaTekin Ben az tükettiği zamanlarda devam sütünü ya da anne sütünü çorbasına ya da muhallebisinde ekliyorum aklınızda bulunsun
TubaTekin ecemm-6161 sütü görür görmez başlıyor kaçmaya sağa sola kafayı kaçıyor pekmez koydum rengi değişsin hem tadı ama bizimki yer mi yemeeez şaşırdım ne yapacağımı
ecemm-6161 TubaTekin anladım canım inş alışır ya KUZum kuramam ya yavru aç kalmasın inş içer Rabbim yardım etsin
Damla93 TubaTekin benimki genel anlamda mama içmiyo 14 aylık şimdiye kadar sadece anne sütü aldı ama süt kesilince bende mecbur mamaya döndüm tadını sevmedi doktorumuzda yoğurdun içine kaşık mamasının içine koy ver aynı şey dedi o yüzden sizde öyle yapabilirsiniz
Dondu_123 TubaTekin bebegınızın cok sevdıgı bı corba varsa ılk bıberonla onu ıcırın sonrada mamanun ıcıne cıcı bebe koyuo vermeyı deneyın bn oyle alıstırdım
Damla93 TubaTekin 5 ölçek atıp karıştırıyorum genelde size kalmış ne kadar vermek isterseniz ama günde 300 400 cc içmesi yeterli normalde 5 ölçek 150 ye denk geliyo günde iki kere bişeyşelerin içine 5 ölçek atsan yeterli