**Uzun diye okumamazlık yapmayın cok **önemli
Ne yapacağımı şaşırdım 11.5 aylık bir kızım var doğduğundan beri uyku problemi yaşıyoruz hep uykusu var ama asla uyumuyor ne ayakta sallamayla uyuyor ne beşikte sallamayla kalkmaya çalışıyor sallamaya izin vermiyor. Varı yoğu meme emmek sadece emerken uyuyor emzik almadı ne yaptıysam tutturamadım. Neyse konuya geleyim geceleri çok geç yatıyor onuda binbir zorlukla uyutuyorum gece boyunca uyanana kadar belki 8-10 kere uyanıyor saat başı emip geri uyuyor öğlene kadar uyuyor zor kaldırıyorum kafa kalkmıyor geç yattıgı için haliyle bende bütün gün peşinde koşmaktan uyutmaya çalışmaktan yoruluyorum erken kaldıramıyorum ne yapacagımı şaşırdım uyku eğitimi için biraz araştırma yaptım dudak uçuklatan fiyatlar yazmışlar kendi kendime yapayım diyorum ama nasıl yapıcam nasıl desteksiz emmeden sallamadan uyutucam bilmiyorum 🤷♀️ Bana bir çıkar yolu gösterecek biri var mı bu cadıyla başa çıkamıyorum son çare buraya yazıp hem içimi dökmek hemde bir yardım istemek için yazıyorum. Uzun oldu ama lütfen okuyun ve bir yol gösterin bana napıcam ???