Hirab Merhaba 1 hafta önce kadar kızıma 1 yaş aşısı vuruldu. Bugün banyoda tek kolunda kızarıklık kabarma farkettim. Normalmi sizin bebeklerdede oldumu? Yoksa yan etkimi bilemedim yardımcı olur musunuz.
NukleerBaslikliKiz Hirab Benim bebeğimde de oldu on güne kadar geçti doktor normal olduğunu söylemişti canım
Emir123ali Hirab 1 yaş aşısını kolundanmı yapıyorlar ben internetten baktığımda bacaktan yapılıyor demişti bizde Perşembe günü yaptırcağız sancılımı geçiyor süreç
Aybersa Hirab 3 unu de bacaktan oldu oğlum geçen hafta, ilk iki gün sertleşti, bazılarında yuruyememe bile yapıyormuş ağır aşılar 😏 , ama koldan aşı daha çok kızarıklık bırakıyor normaldir, geçer 🌺, gene de içinize sinmezse bir sorun aile.hekimine
Hirab NukleerBaslikliKiz ay sağol canım içimi rahatlattın ☺️ bide huysuzluk var üstüne korktum busefer.
Hirab Emir123ali 3 ten vuruldu cnm bı bacak iki kol. Valla zorladı biraz bizi şuan 1 hafta geçti acayip huysuz sürekli agliyo. Dediğim gjbi kolunda kabarma kızarıklık oldu.
Hirab Esra_61 normalmis sanirsam kendi oturduğum yerde yaptırmadım uyarması doktorda. İlk gitti şişlik bugün baktığımda tekrar olmuştu. Korktum valla ilk
Hirab Emir123ali 3 gün su vurmuyosun zaten canım. Belki senin bebeğin huysuzlanmaz. Ateş yapabiliyor dedi doktor onlara dikkat edersin. İnsalalh olmaz rahatça geçer o zamani 🤲
Hirab Aybersa yarın yola cikcam cnm yoksa yarın direk gitcektim hastaneye bı sorayım ona göre acile giderim diye düşündüm 😔☺️