Martannesi12 Merhabalar , bebeğim 2 ay 14 günlük ve emzik tutmuyor , daha doğrusu tutmak istiyor gibi ama bizim desteğimiz olmadan tutamıyor . Aventin emziğini kullanıyoruz ama var mı emzik önerisi olan ?
_elmaliturtam Philips avent ultra air tavsiyemdir. Benimde kızım almadı daha sonradan bunu almaya baslamisti
Martannesi12 Cemrex Hangisini kullanıyorsunuz , ben de bibs alacağım da hangisini Alacağımı bilemedim
Cemrex Martannesi12 bibs 0 6 damaksiz kullanmistim anne memesine en yakın meme ve sağlıklı bir emzik. silikon plastik değil kaucuk tek dezavantajı bebek emdikçe meme ucu büyüyor ve 2 ayda bir değiştirmeniz gerekiyor 🌸
Martannesi12 Cemrex Tutsa 2 ayda bir değiştirmeye razıyım 🙏Eczanelerde var mı peki yolda internetten mi alabilirim?
Martannesi12 DaisyMom Bibsi denemeyi düşünüyorum onu da tutmazsa bunu denerim artık . Çok teşekkür ederim ☺️
Cemrex Martannesi12 colour iron rengidir muhtemeln. bibs kaucuk olarak yazın çıkar trendola bakabilirsiniz eski bakkal emziği goununlu bi emzik😁
Cemrex Martannesi12 bu arada gerçekten bibs i almayan bebek cevremde de yorumlarda da çok nadir 20 bebekten belki 1 i 🌸
Martannesi12 Cemrex Ahahahaha çok güldüm kendime şu an 😁 Ya hiç anlamadığım için direkt adını yazdım teşekkür ederim ☺️ Bakalım umarım ben de kullanıp memnun kalanlardan olurum 🙏🌸
Martannesi12 Cemrex Bu arada şimdi baktım da midnight , Mustard vs. Olarak değişiyor hangisini almam gerekiyor bu durumda ?
haziranin25i Martannesi12 bebeğime sadece uykuya geçiş yaparken veriyorum daldığı zaman anında emziği atıyor gün içerisinde uyanıkken asla emzik tutmuyor. Bebeğinize yanlış zaman diliminde emzik veriyor olabilir misiniz? Philips Avent ultra air kullanıyorum çünkü
Martannesi12 haziranin25i Aslında ben de uykuya dalacakken veriyorum ancak ağzına alıyor ememeye çalışıyor ama tutamıyor . Gördüğüm kadarıyla herkes çok memnun ama benim bebeğim tutamadı maalesef