Mucizeemmmmm 3 ay oldu doğuralı göbeğim sanki 5 aylık hamileyim gibi basenlerim almış başını gidiyor 157 boyunda 66 kiloyum veremiyorum nasıl zayıflyacam yaaa moralim bozuluyor o yüzden daha çok yemek yiyorum moral bozukluğundan
Deletedmom27337 Mucizeemmmmm bn tatlıyı azaltmaya başladım akşamda ekmeği bıraktım. Eğer yersemde 1 dilim anca. Bakalım böyle verebilcekmiyim 🤷🏻♀️🙄
Doguland Mucizeemmmmm aynı durum bendede var 😭 zayıflamak istedikçe kilo alıyorum ve hiç bir zaman veremeyecek gibi hissediyorum 😫
ikicocukluAnne_ Mucizeemmmmm kilomuzda boyumuzda aynı 😂 her an yuvarlanabilirlm süt olsun diye biz tosun olduk 🤣 ben ekmeği kessem yeterli vermem için aşırı yiyorum çünkü başkası yese 100 kilo olur ekmeğiz azaltsak az da yürüyüş yeter bana 😅
Haticekablan Mucizeemmmmm yalniz değilsin yaklaşık aynı boy ve kilodayız bende veremiyorum zayıflamak istedikçe canım tatlı çekiyo
Mandalinbebeksu Daha çok yeni sakın kafana takma dert etme manken mi olucan ilk 6 ay asla böyle şey düşünme sonra imkanın varsa bi diyetisyen e git emziren anne diyeti veriyorlar canım eğer imkanın yoksa evde bi hal çaresine bak 😊