Selinsu1 172 boy 50 kiloyum kendimi bildim bileli hep zayifim cok yesemde gec saatte yesemde kilo alamıyorum hamileyken 70 kg oldum ama sadece karnim büyümüştü. Biraz balik etli olmak istiyorum kullandiginiz vitamin takviye bisiler falan var mi😑
SeherRonyaMelek Selinsu1 ben hiç kilo almaya çalışmadım çok şükür allah vergisi kilolarım var 😂 ama burada cici bebe ile kilo alanları okumuştum. Sütün içine ezip yiyorlarmış yatmadan önce
pikacuu Selinsu1 gece makarna ve patatesli pilav ye ıımmm mis gibi. Ben öyle kilo almıştım bir dönem bir ayda 5 7 arası kilo aldırıyor 🤩 ekmek bol tüketebilirsin. Kahvaltıların hamur işi olsun mesela. Bol bol kilo. Bizde spor yapıp verme derdine düşelim. Keşke kilolarım sana gelse 😂😅🙈
Kalps Selinsu1 bende aynı dertten muzdaripim . Alerjimiz de var bide diyetteyim daha çok zayıflıorm 😓
minikbaykus Selinsu1 168 e 53 kiloyum benim hedefim de 58. Geçenlerde resmen 49 a inmistim.cop adam gibiydim. 53 oldum şu an sadece biraz daha zorla yemeye çalışıyorum. İştah desen sıfır
2020minikkus Selinsu1 süt bebe bisküvsi pekmez muz her akşam ye zayıf olam birisinin tarifiydi bu onda işe yaramıstı