Purple13 17 aylık kızım var. Hangi sandaleti tercih ettiniz kızlar. Ne kullanıyorsunuz memnun musunuz? Yada alıp memnun kalmadığınız var mı?
Mrs_Mert Purple13 ilk ayakkabısı viccoydu. Yine vicco bakıyorum. İgor sandaletler biraz pahalı geldi açıkçası. Araştırıyorum. Belki ben de fikir edinirim 😊
umutefe0601 Purple13 vicco marka aldım çok memnun kaldım tabanı öyle yumuşak ki oğlum da sevdi sürekli ayakkabılarını istiyor ☺️
BeyzaLivaLeyla Purple13 10 gün önce igor aldım boyner indiriminden çok memnun kaldım 19 aylık kızım çok güzel ve rahat oldu
Benimoykum Purple13 vicco dan bugün aldım daha önce de hep sandalet i ordan alırdım yumuşak güzel fiyat kalite dengesi var zaten şuan bir çok marka da da sandalet yok 😁
Purple13 BeyzaLivaLeyla igora baktım bugün hassasa teni biraz kızarıklık olabilir gibi bir şey dediler😅 aklım çok karıştı terletir mi diye falan sordumda
BeyzaLivaLeyla Purple13 ilk defa bugün giydirdim bayada ayağında kaldı terletme iz vs yapmadı şuanlık
umutefe0601 Purple13 evet önü kapalı sandalet çok güzel ama benim giyesim geliyor öyle tatlı ki sizin erkek mi kız mı bebek 😌