Mervi-10 Gazlı bir bebeğim var 1 ay 10 günlük canım çok dondurma istiyor sütümden geçermi ona bişi olurmu yada bilen varsa bir etkisi veya ne bilim hasta olurmu 🙈
Rubab_Mommy Mervi-10 Ye gitsin kiz ne olucak 😁happy momdan dondurma yesem bebegim uşur mu ?sorusunu hatirlattin bana😂
Burcu35 Rubab_Mommy Hamileyken dondurma yenmez bebek içerde hasta olur mazallah. Soda içilmez çocuk içerde erir bide 😂😂😂😂 hey yarabbiii 🤣
Mervi-10 Rubab_Mommy evet ya benimde o geldi aklıma bakındım ama bulamadım bişiler dedim yazayım bari 😂😂
Mom544154 Mervi-10 sen dondurma yiyince bebeğin nasıl hasta olsun yahu sütün soğukmu oluyor o zaman 🤣
Aselipekveannesi Mervi-10 ne alaka ya o zaman sicak yeyince sutunde sicak olsun cocugun ateslensin yok oyle bisi kac kez yedim dondurma hicde bisi olmadi maşallah
Astadavistabeybi Mervi-10 normalde gazlı değil bebeğim ama malesef özellikle dondurma pirinç makarna yediğim gün gazdan sancıdan uyuyamıyor bebeğim 😢çokta severim yiyorum ama çok az
ZehraSareMom Mervi-10 Bir tane kadın dogum doktoruna instagram canlı yayında dondurma yesem bebeğim üşür mü diye sorulmustu doktor şok😅sey demisti bogazınızdan asagiya indiği an vücut ısısına ulasiyor tabi ki yiyin demisti ☺
Mom44454 Mervi-10 afiyet olsun canım gaz yapan yiyeceklere kimyon atarsın ben başka duymadım emziriyorsun diye kısıtlama kendini