morkalp Oğlum 6 ay 10 günlük.. gece uykusundan önce hem tok tutacak hemde sağlıklı ne yedirebilirim? Önerilerinizi bekliyorum..
Ikrazumra19 morkalp uykudqn once sindirimi zor seyler rahtsiz eder mama veriyorum sadece anne.sutu alsaydi emxirirxim
EsZe morkalp gece uykusundan önce bi şey yemek için biraz küçük. Sindirim problemi çekebilir. Biraz daha büyüdüğünde irmikli muhallebiler deneyebilirsiniz
morkalp Ikrazumra19 bende aynı şekilde emziriyorum ama sürekli uyanıyor acaba artık sütüm yetmiyor mu diye düşünüyorum
Aselask34 morkalp ben sadece emziriyorum canım çünkü bi defa muhallebi yapıp yedirdim o gece hiç uyanmadığı kadar çok uyandı ve ağladı anladımki uyku öncesi muhallebide olsa ağır geliyo sindirim açısından
bikerem morkalp muhallebi yediririm genelde. 1 yenek kasigi irmihi 1 su vardagi su ile pisiriyorum,sonra icine meyve rendeliyorum,ya da pekmez koyuyorum
irva 75kinalikuzu İçiyor evet.😊 Yok fazla gelmiyor.Mamasını çok seviyor.Güzel de doyuyor.Genelde böyleydi hep bir tık fazla içerdi.
Mommyishome morkalp Hiçbir şey yedirmiyordum o aylarda. Şu an 10 aylığız hala hiçbir şey yedirmem. Gün içinde ne yediyse o. Emziririm uyuturken