Ftmsrt Bebeğim 4 buçuk aylık akşamdan beri kulağı ile oynuyor bi huzursuzlandı. Gündüz bişeyi yoktu yeni oldu. Kulağı mu ağrıyr acaba ?
BabyGroot Ftmsrt canım daha küçükmüş ama diş olabilir mi baktın mı benim kızım dişi kaşındığında kulağını kaşır çekiştirir
eymenkerem Ftmsrt dis sancısı vuruyor muhtemelen cunki enfeksiyona bağlı bir ağrı olsa mutlaka.ates eşlik eder ağrısına ve cok ağlar kulak ağrısı kötü onu anlarsınız sadece cekistirmez yani agrisa
BabyGroot Ftmsrt damakları sertleşiyor olabilir o dan olabilir canım ama devam ederse bi doktora götürmekte fayda var kulağında bi sorun da olabilir su falan kaçtıysa
Ftmsrt BabyGroot dün banyo yaptırdık ama akşama kadar bişeyi yoktu uyudu da akşam 7 den sonra oldu hiç uyumadı mızmızlandı sürekli kulağını çekiyor
eymenkerem Ftmsrt büyük ihtimal dis sancısı çekiyor tetagil toz granül bitkisel ve ise yarıyor tavsiye ederim rahatlatıyor bebekleri
Sln20 Ftmsrt Kulağının alt kısmına hafif baskı yaparsanız tepkisinden anlarsınız kulağının ağrıyıp ağrımadığını. Ama dişlerindendir muhtemelen. Benim kızım da 4. ayda kaşınıyordu, saçını çeker, kulağıyla oynardı 5,5′ta çıktı alt dişler.
sevdam4721 Ftmsrt bnm kızım 2 aylıkken yapıyordu işitme testi doğduğu gün oldu gecmıştı genede tesırgın oldum götürdüm doktora uykusu geliyordur yada oynamak ıstıyodur sonuçta yenı kesfedıyo dedı 😅 istersen sağlık ocağına götür sille hekımınız bı baksın
Kaanaras 3 ay 8 günlük oğlum var elleri sürekli ağzından önlüğü sırılsaklam oldu parlarmakları ile damağına tak tak ses yapıyor bide çok huysuzlandı neden acaba bilgisi olan varmı
Denizgozlum Kaanaras oral dönemde olduğu için her şeyi ağzına götürmek istiyorlar.3 ay ve sonrası özellikle elleri parmakları keşfettikleri için elini yoğun bir şekilde ağzına götürmesi normal. 4. Ay atağı da 13 - 14. Hafta civarında başlıyor. Atak haftasına girmiş olabilirsiniz ondan mızmızlanıyor olabilir
Milkayy Ftmsrt benm kızım da 1 2 aydır kulağıyla oynuyo özellikle de uyumadan önce ağlarken de cekistiriri baktım smsi beyaz da ondan sordum
Bebegimm1 Ftmsrt kulaginin kenarini elinizle bastirin eger huysuzlaniyorsa doktora goturun saglik ocagina goturmustum kulagi mi agriyor diye ordaki doktor bu sekilde muayne etmisti sonra aletle baktı bir sorun yok dedi suan 5 aylk emerken falan kulagiyla oynuyor