elifhanimm Evet 3 ay gecikti hatta sonraki 1,5 ay bakalım bu ne kadar olacak,gebelik testi stoğum bitmek üzere insan korunsada tırsıyor
DamlaDorukhan elifhanimm Kız test stoğu dedinde aklıma geldi geçen hafta aşırı miğde bulantım var diye test taptım 3 tane ard arda sonra şey düşündüm ya bütün bozuk testler bana denk geldiyse diğer günde gidip kan testi verdim sonuç negatif psikolojim bozuldu artık😔
NurHat-279 Bahar4040 olabilir bende emzirirken acaba ondan mı dedim sonra gene olmadım dediğim gibi hala 2 ayda bir oluyorum
elifhanimm DamlaDorukhan yaa .. bende öyleyim biliyor musun psikolojim bozuk sürekli hamileyim zannediyorum bütün korunma yöntemlerini deneyip hormon patlaması yaşamayı planlıyoru o derece korkuyorum
DamlaDorukhan elifhanimm Yaa çok kötü bir korku sanırım geçmeyecek. Doğum yapalı 5 ay oldu hâlâ regl olmadım o yüzdende sıkıntı yapıyorum 😐
elifhanimm DamlaDorukhan ben de 6 ay oldu, zor doğumdu sanırı ? Allah bağışlasın ,dilediğimiz hazır olduğumuz zaman versin inşallah
DamlaDorukhan Bahar4040 Evinden asla eksik olmayan nedir deseler hamilelik testi derim yahu aaaa bide şey var testi yaptıktan sonra ; ya bu test bozuksa 😂😂😂