Miskokuluoglununannesi Mamaya karısık bebek büskivisi veren var mı bebegine bebegım 4 ay 21 gunluk doktor verebilirsin dedı ne kadar vwryorsunz
4mevsim_1esila Miskokuluoglununannesi şimdi gelir aaa sen bebeğine cici bebe mi veriyosun diyen anneler 😁🤷
Deletedmom0099 mamaya karıştırmadım ama bende 6. aydan sonra verdim e bebekteki hamm markayı kullanıyorum
Miskokuluoglununannesi Deletedmom0099 nasıl yapıyordunuz ve bir yapısta kac tane koyuyorsunz ilk bebegım bilmiyorum D a
Mariposa Miskokuluoglununannesi miktar olarak hic hatırlamıyorum ki, bir kaç tane kaseye koyup üzerine sıcak su dokuyordum yumuşatıp çatalla ezip verdim oyle mama gibi. Daha sonra da eline vermiştim kıtır kıtır yiyordu sonra istemedi kendi bıraktı bisküviyi
Miskokuluoglununannesi 4mevsim_1esila aynen sız veriyor musunuz ne kadarlık bebegınız ben doktor tavsiyesiyle baslıcm bebegım sadece mama ıcıyor emmıyor da
Miskokuluoglununannesi 4mevsim_1esila ama doktor oyle soyledı mamayı yap dedı onun ıcıne buskıvı at bıraz peynir at zeytin at pire haline getr ver dedı
4mevsim_1esila Miskokuluoglununannesi onu soyleyen doktora ne vermişler çok merak ediyorum süte karıştırılır ama mamaya karistirilmaz
Sumeyraas Miskokuluoglununannesi canım öyle karıştırınca bebekler sonrasında yemekte zorlanıyor. Kahvaltılıkları ayrı ayrı neden vermiyorsunuz?
Miskokuluoglununannesi 4mevsim_1esila e sutte 1 yasına kadar yasak degıl mı. Mamaya karıstrınca nolur bugun gunduzkarısttıp verdi m ama 😟
4mevsim_1esila Miskokuluoglununannesi şuan sade mama verebilirsiniz ben 10.ayda su süt karıştırıp verdim para yetişmediği den ama mamaya katılmaz siz bilirsiniz ben diyeceğimi dedim
Miskokuluoglununannesi Sumeyraas nasıl daha acıklayıco anlatır mısınz nasıl yapacağımı bilmiyorum 🤷♀️