Haticedd Tecrubelerinize ihtiyacim var guzel anneler kizim 5bcuk aylik oldu hep tikaniyor morariyor kendine gelmesi zaman aliyor tabi hep benim elimde denk geliyor cok uzuluyorum suanlik bi doktorumuz yok hangi bolume randevu almaliyim
Mariposa Haticedd 5bucuk aylık önce çocuk doktorunun değerlendirmesi lazım, gerek görürse o baska bir branşa yönlendirir. Neden morarıyor?
Eymenduygy Haticedd kendi çocuk doktoru görmeli uygun görürse, çocuk kardiyoloji doktoruna yönlendirir. Genellikle özel oluyor. Ben oğlumu götürmüştüm Bursa’dan geliyordu Çanakkale ye arada. Doğduğundan beri mi oluyor? Yeni mi başladı?
Berilberen Haticedd benim bebeğimde ilk zamanlar mama boğazına kaçıyordu en son morarıyordu gezmedıgımız cocuk doktoru kalmadı en son kulak burun boğaza gittik sınızut varmış antıbıyotık verdi geçti sizde bi gidin istersenız
Haticedd Mariposa nefessiz kalinca morariyor onceden morarma yoktu genzine kaciyordur diyordum covid gecirdk evden cikmiyorum hic doktora goturcem @
Krbltesma Kardiyoloji bölümüne gitmeniz gerekir önce çocuk doktorunun kayıt açması gerekir (tabi özele gidecekseniz gerek yok ama sigorta hastanesine gidecekseniz öncelikle çocuk doktoruna randevu almanız gerekiyor) geçmiş olsun 🙏🏻
Haticedd Eymenduygy oluyordu Ilk zamanlar doktoru emme refleksi gelismedi normal dedi ama son zamanlar baya nefessiz kaliyor tesekkur ederm