Asel_sahra Kizlar 2.5 ay oldu sezeryan olalı 40 ciktiktan snra kahverengi lekeler geldi daha da adet olamadm karnım baya şişti doktora gtmelimiyim acaba. Normalde duzenliydi adetim.
Tugceakyuz Asel_sahra sezeryandan 5 ay sonra oldum şuan 8 ay oldu hala düzene girmiş değil gecikmeler oluyor 😇 doktorum 1 sene düzensiz olması, ya da olmaması normal demişti 🤩
Asel_sahra LilyaBn ya bide sıkıntı stress yapiyor neden oyle acaba benim ilk doğum normaldi aylik adet oluyordum sezeryan dogumlar neden bu sekil olur
LilyaBn Asel_sahra Benim bildiğim bunun doğum şekliyle ilgisi yok. Hormonal diye biliyorum. normal doğum yaptığı halde 1yıla kadar olmayan tanıdıklarım var. Regl olmamak bende hiç bir sıkıntı yapmamıştı çok rahattım ben🙈
Asel_sahra Tugceakyuz gitmeliyim acaba kadin doğuma . Gidersem birde alttan bakarsa die gtmekte istemiyorum bakarmiki alttan
agustosbocegim ben de normal doğum yaptım 40 ımdan sonra düzenli oldum ve şuan daha olmadım 12 gün gecikti test yaptım negatif çıktı daha adet olmadım Asel_sahra
Ensar-und-mutter Asel_sahra benimde felaketti normalde kilo vermek için spor felan yapmıştım sonra adet belirtileri başlayınca 4 aylık hamile gibi karnım çıktı o kadar felakettiki anlatamam bide sertti
Buglemiim Asel_sahra Evet ben sezeryan olurken miyom da alındığı için kontrolde olmam gerekiyor büyük olan miyomum alınamamıştı oda rahme yakınmış belki ben miyomdan olmuyorumdur bilmiyorum o yüzden bu hafta kontrole gideceğim