Ayazzilan Kızlar bebeğim 6. Ayını doldurdu ama hala dik oturamıyor gecikme yaşayanlar oldumu aranızda
Ogulcan Ayazzilan oğlum 7.5 aylık hala oturmuyor önüne oyuncak koyuyorum hemen poposunu kaydırıyor 1 aydır emekliyor
Kkubu80 Ayazzilan erken daha canim benimki 8 aylıktı anca oturmuştu düşmeden yamulmadan :) 9. Aya kadar bekle doktorlar öyle diyorlar
Hamzaakdere Her bebeğin gelişimi bir olmuyor bazı bebekler gec başlarlar herseye benim de oğlum çok geç oturdu çok geç emekledi su 1 yaş 1 aylık hala yürümüyor korkma o yüzden
lilyaninannesi Ayazzilan benim kızım tam desteksiz 7.ayında oturdu. Doktorumuz 8 e kadar çok normal demişti
Hcrn98 Ayazzilan benim bir yaşına on gün var ve daha yeni desteksiz dik oturuyo cnm bebekten bebeğe değişiyo genetik yani ☺️
Gamze-S Ayazzilan 8. Ayında anca desteksiz oturmuştu. 9. Aya kadar bekleyin diyor doktorlar oturur daha siz bol bol oturtun alışır zamanla
Kirazyilmaz Kızım 9ay 25 günlük bu ay oturmaya başladı desem yeridir çünkü oturmayı sevmiyor mama sandalyesinde bile zor duruyor her bebek farklı dedikleri gibi yürümeye çpk heyecanlı ama oturunca sanki diken batıyor gibiydi
2halime Ayazzilan daha erken olabilir canım her bebekte aynı değil burdakilerle bir tutma bebeğini. Oturması yakındır ama Benimde oğlum 6 ayını bitirmişti oturmaya başladı ama 7 ayını doldurmak üzere daha tam olarak desteksiz oturamıyor bile oturtup Bi yere gidemiyorum dusebikiyor.