Gnc16 Iyi gunler anneler kullanmadigim evde dolap bekleyecegine baska bir annemin isini gorsun dedigim emzirme urunlerim.mevcut ben kullanamadim ins sizin sutunuz bol bol olur bebislerinize 1.Lansinoh tekli elektrikli.gogus pompasi( sadece 1 ay kullanabildim garantisi devam etmekte kasim ayinda Ankara babymall magzasindan alindi) Aankaradakiler magzayi bilir.bbilirparcalari.eksiksiz biberonu sadece 1 kere kullandim 2.100 lu lansinoh gogus pedi yarisindan belki biraz daha az kullanilmistir kutusunda paketli duruyor tam adet kac tane var saymadim. 3.Lansinoh gogus ucu cikarici kullanmak.nasip.olmadi icinde yedek ucuda var kutusunda duruyor. 4.Lansinoh gogus ucu kremi yarisi kullanildi 5.Lohusa gecelik,alt ust takim ve sabhligi mevcut pembe renk isteyene yaninda pembe ve kirmizi taci var inlarida vericem.Geceligi hastanede 1 gece giydim evde hic giymedim alt ust pijamayida eve cikinca 2 yada 3 kere giyinmisimdir ustune sabahligida aynen 2 yada 3 kere giyildi. Ayrica hamile kiyaftlerimde mevcut. Planli olarak 3-4 sene 2. Cocugu dusunmedigim icin evde bekleyecegine bi annemizn isini gorsun isteyene ozelden resim atabilirim fiyatida konusuruz EMZIRME URUNLERINI TOPLU VERME TARAFTARIYIM CUNKU HEPSINE AYNI ANDA IHTIYAC OLUYOR SEvgiler.
Gnc16 Alptpk suanda baya pahalanmis onlar 300 lira ve ustu gordum ben 250 ye vermeyi dusunuyorm 1 ay kullanabildm cunku gene bi konusrz ama