Asyatrn İyi aksamlar ben dıs gebelik ameliyatindan sonra hamile kalan oldumu diye merak ediyorum ben dıs gebelikten sag tupumu kaybettim suan gebe kalmak icin ugrasiyorum ama olmuyo acaba hamile kalan varmii
yft Asyatrn Ben ameliyat olmadım. İğneyle sonlandırıldı. Rahim filmini çekindiğim ay hamile kaldım. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Bol dua 🙏
Ecenci Asyatrn Asyatrn Asyatrn iyi akşamlar aynı durumu ben de yaşadım. sağ tüpüm alındı. Hamile kalabilir miyim diye çok düşünüyordum . Daha sonra doktora gittik 6 ay deneyelim olmazsa tedaviye başlarız demişti şuan 2 aylık kızım var çok şükür🙏 Aceleci olmamak akışına bırakmak en iyisi canım Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah
Asyatrn Ecenci amin insallah ya insan bi ümitle bekliyo sinir stres oldum artik ya he bu ay oldu rabbim herkesin yardimci olsun
kkanne Abimin eşi de dış gebelik geçirmişti,ameliyat oldu ve çok şükür şuan bir kızı var,Rabbim hayırlısıyla size de nasip etsin inşallah 🤲
tde_kbr Merhaba ben de dış gebelik ameliyatı oldum açık ameliyat hem de sol tüpüm alınmıştı. Sonra denediğimiz ilk ay gebe kaldım tek tüple. Eğer hamile kalmasaydım rahim filmi çektirecektim diğer tüpümde sıkıntı var mı diye. Doktora gittiniz mi ameliyattan sonra hiç
Asyatrn tde_kbr bende acik ameliyat oldum 2 kere kontrole gittim birinde doktorum hersey normal hamile kalabilirsin dedi ikinci gittigimde de vitamin ile folik asit verdi kulan dedi yumurtlama gunlerini takip et dedi ettim ama olmadi ya yarin yine gidicem bu sefer bnde rahim filmi cektirmek istiyicem bakalim nolucak
tde_kbr Asyatrn diğer tüpünüzde sıkıntı yoksa Allah’ın izniyle olmaması için hiçbir sebep yok sadece %25 şans azalıyor tek tüple %50 bile değil. Ama öncelikle diğer tüpünüzün durumunu öğrenin tabi o da rahim filmiyle anlaşılır ancak. Bir de çok klişe ama çok düşünmeyin beden kendini kapatabiliyor tek tüple hamile kalan çok insan var ben de ameliyattan sonra çok araştırmıştım tek tüple 2-3 çocuğu olan çok kişi var.
Asyatrn tde_kbr ben cok stres yapiyorum ordan duyuyorum hamilemisin artik o laflardan biktim yanii bnde baya arastirdim cok doktorla konustum konustuklarim hepsi sıkıntı olmaz dedi ama iste sabirsizlaniyo insann
tde_kbr Asyatrn tabi ki çok iyi anlıyorum ama Allahtan gelen bir şey bu biz bir şey yapamayız ki. Bu bizim suçumuz ya da hatamız değil çok şey söylemek istiyorum yazıp yazıp siliyorum ama şimdi çok hassassın tahmin edebiliyorum hem ameliyatın stresi hem olacak mı olmayacak mı düşüncesi hem insanların merakı ama hiçbir şey senden ve sağlığından önemli değil şu an insanlar hep konuşur maalesef