Minikprenses5481 hulyaaa-123 İnstagrmda kehribar sepetinden aldm ve uyku duzenine cok fayda etti dis donemndede ates hc olmadi sadece 8nci dis ya dan geliodu onda oldu
PortakalliKahve hulyaaa-123 salya konusunda yardımı oldu. Kesti diyebiliriim hatta. Diş için bir yorum yapamam henüz çıkmadı. Ablam hediye etmişti nerden olduğunu bilmiyorum
birfincantuzruhu hulyaaa-123 valla inanmayarak aldım ama tükürük için birebir oldu. Henüz damakları yeni yeni kaşınmaya başladı ama hiç önünü islatmadi. Abartmıyorum bi gün banyodan sonra takmayı unuttum her yeri sel götürdü 😂 Bu arada oğlum 6 aylık.
Nohutannesi hulyaaa-123 trendyoldan aldım. Sertifikalı falan bir şeydi. Ama tabi orijinal mi bilemem yine de. Salyasını azaltıyor bir tık sanki. Başka bir faydası olduğunu düşünmüyorum varsa da biz de olmadı yani
0znur Kolye takınca boğulur korkusu olmuyor mu? Çok kullanan var ama benim aklima yatmiyor kolye şeklinde Bileklik olarak kullansam faydasini görür müyüm?
birfincantuzruhu 0znur bende korkuyordum ama inanin korkacak hiç bisey yok bi tık geniş aldinizmi hiç bi sorun olmuyor 🌸