Elv_18 Senemmm11 bizim yazligimiz var Çanakkale Küçükkuyu da . Evi almadan evvel apartlarda kalırdık. Çok güzel bı yer .tavsiye ederim😇
[silindi] Senemmm11 bizim olduğumuz site denize 0 ve dağ deniz ev korona vakası aylardır yok öneririm kiralayan var bizimki mersin bozyazi tekmen altan sitesi yanımızda nilüfer sitesi var daire sayısı fazla ve kiralayan cok.bolgeyi öneririm doğası super sadece temmuz ağustos nemli
PembePelikan Senemmm11 pandemi nedeniyle insanlar artık villa tercih ettiği için fırsatçılar fiyatları uçurmuş durumda, bizde araştırdık ama otelde karar kıldık
Necla61 Vanilya hesaplı kadın hali başka olur benim ev 90 metrekare bacim havuz alırsam içinde yatmak zorunda kalirim🤣🤣❤
Necla61 Vanilya hahaha neyse oğlumun küveti var onda ayak yuzdururum bende🤣 seyma subasina da 3 milyon dolarlik havuzlu evler alinsin adaletmiiiiiiiggg😭😭😭
Senemmm11 PembePelikan ya ben güvenemiyorum da denize 2-3 dk mesafe diyorlar 10-15 dk yürüyerek anca gidiyorsun. Villalar da acayip pahalı benimde aklıma burası geldi yazlığı olup kiralayan varsa bi yazıyım dedim belki bulurum şansıma 😂
Babybloom Club patara diye bir yer var kalkanda. Airbnb üzerinden ev kiralayıp gitmiştik. 3+1 ve 3 banyo tuvalet vardı. Havuzu denizi herşey mükemmeldi. Airbnb üzerinden bakabilirsiniz. 1+1 olan evler de var snaırım
Elv_18 Senemmm11 maalesef bizim ev dönüşümlü kullanılıyor.aile kalabalık 4 ay anca yetiyo herkese . Ama netten bakarsanız uygun fiyatlı apartlar vardir . Bazı yerlerde yemek dahil oluyo bazı yerler de mutfak oluyor siz kendiniz yapiyosunuz . 1+1 ev gibi yani.