adaylinnn35 kızlar anal fissür olmuşum yani makatim da yırtık var istemeden kabız olmuşum çok çok özür dilerim tuvalete çıkamıyorum bi öneriniz varmi 😓😓
fatimas27 adaylinnn35 canim sicak suyuya otur rahatlatır. Ama doktora gorunsen iyi olur çünkü kabiz oldukça aynı sorunu yasayacaksin
Minneee adaylinnn35 Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum kuru kayısı da işe yaramıyor çok fazla olmuş ama artık erimiş bu diyeceğin muzu yiyorum ishal yapıyo resmen. fissür için de birebir oranda sudocrem Hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı karıştırıp buz dolabında bekletiyorum donuyor zaten ondan bir parça alıp fitil gibi atıyorum. Proctolog vs gibi kremler hiç işe yaramıyor. Bir de WC girmeden önce ovadril sürüyorum hem kasları gevşetiyor hem de nemlendiriyor böylece tuvaletimi yaparken yırtılma olmuyor. Yılların kabız ve hemoroid hastası olarak tavsiyelerim bu kadar.
CesurBey adaylinnn35 eşimde sürekli kabız olmasından dolayı bu sorun oluştu ve ameliyat oldu başka çözümü yok ne yazık ki
prensinannesiiii Hergun sabah aç karnına 2 kasık zeytinyağı ustune ılık su kabızlık için birebir çözüm
Hum34 Bende olmuştum. Aile hekimim bir fitil , hap ve krem verdi. 10 günde tamamen geçti şükür. Bol su tüketmeye çalışın ve baharatlı gıdalar yemeyin.
adaylinnn35 Vanilya giyim doktora ilaç verdi ama ben biraz hamur işi yedim ameliyat olcak kadar ileri değil dedi tamamen benim akilsizligim 😓