Seyma005 Bebeğim 4 aylık sadece anne sütü ile besleniyor, süt sağıp kuaföre gittim biberonla sütü içememiş, ağzına alınca midesi bulanıyor 😏 nasıl alıştırabilirim ki ? Ondan iki saat ayrı kalamayacağım bu durumda 🙁
2015 Seyma005 benim kızım da 8 aylık olacak biberon almıyor su veriyorum alışsın çiğniyor gibi yapıyor biberon almadığı içinde ücretsiz izne çıktım temmuzda başlıyorum o zaman yeni 9 aylık olacak ek gıda aldığı için sorun olmaz bu zamana kadar da bi yere cikamadim biberon almadığı için
Yusufalpinannesi Seyma005 biberon ve emzik almayan bebek almadi mi almiyor. Agzinda duruyo sadece icmiyo hic
Seyma005 Minik1Ege maalesef emziği de almıyor, iki ay hem meme hem mama gitmiştik o zaman emzikte alıyordu sıkıntı olmuyordu, kullandığımız emzik yüzüne iz yapıyor diye başka emzik aldım sonra emziği tamamen bıraktı şimdi de ne biberon ne emzik ikisinde de midesi bulanıyor😣
Seyma005 RaziyeNu yaaa ama çok zor olmuyor mu pazara kuaföre bir yere gitcek oluyorum bırakıp gidemiyorum, işe başlayacaktım önümüzde ki ay ücretsiz izinimi uzattım artık nasıl beslencek başka türlü bu çocuk
RaziyeNu Seyma005 haklısın kuzum aynen benim bebeğim de 12 aylık almıyo biberon keşke aldırmanın bir çaresi olsada yapsak uyurken falan vermeye çalış gene
Ozlem_likce Kaşık biberon kullanın. Ben meme reddi olmaması için kaşık biberon kullanıyorum. Normal biberon henüz denemedim
yaramaz_bocegim Benimki de 5 aylık olacak az az su vermek istiyorum ama yok biberonu anlamıyor ağzında çiğniyor bir türlü öğretemedim. Halbuki emziği de emiyor 🤷♀️
Seyma005 RaziyeNu suyu biberonla vermeye çalışıyorum ek gıdaya geçince de bişeyler veririm biberonla belki alışır o zaman 😣
Tugceonrdml_ Seyma005 kesinlikle deneyin ben biberon vermiyorum sağım yaptıgım zaman da sadace şırınga ile veriyorum