Duyulurum Daha önce BKM kitaptan alışveriş yapmıştım ama çok oldu, tedarik aşaması hızlı mıydı kaç güne elime ulaşıyordu hatırlamıyorum. Yakın zamanda sipariş veren var mı? Kaç güne geliyor?
Oykuaygun Duyulurum yakın zamanda kardeşim alışveriş yapacaktı ama ürün stokta yok denildi sonradan 1 hafta sürdü siparişi iptal ettik
Gokceduru0642 Duyulurum daha önceden stokta olup olmadığı belirtilmediği için ellerinde olmayan kitapları da sepete ekleyebiliyordunuz dolasıyla tedarik edene kadar kargoya verilmiyordu. Ancak şimdi olmayan kitaplar belirtiliyor o yüzden kısa sürede kargolanıyor
Mom727373 Duyulurum daha bugün yeğenime kitap sipariş ettik bkm’den istemedi geç geliyormuş öyle dediler teyze dedi bizde kitapseçten ısmarladık kargo da bedava
Duyulurum Ayklz Oykuaygun Balkokulumm Gokceduru0642 Mom727373 2lokummannesiii Kitaplar gelince bir güncelleme yapayım dedim. Ben o gün verdiğim siparişi iptal ettim. 10 liralık bir indirim vardı onu kullanmayı unutmuştum. Siparişi Perşembe günü verdim, cumartesi kargoya verildi, pazartesi de bana geldi ✌🏻
Duyulurum Oykuaygun kitapyurdunda falan bir haftada elime geçiyordu. Bir hafta normal de daha uzarsa sıkıntı. Zaten kargoya verildikten zarar teslim geliyor mesele kargoya verilmesi. Teşekkür ederim yorum yazdığınız için
Duyulurum Mom727373 Teşekkürler. Ben de bundan önce kitap seç’ten almıştım bir ürün tedarik edilemiyordu ben de onu iptal ettim, bir hafta sonra elime ulaştı
2lokummannesiii Duyulurum Ben de sürekli kitap alıyorum uygun fiyatlı ama hasarlı gelebiliyor. 10 günü geçen siparişim vardı iptal ettim. 4-5 lira fazla verip hepsiburadadan aldım. Kitapsepetini öneririm.
Duyulurum 2lokummannesiii kitapsepetini hiç kullanmadim bakacağım bir dahakine teşekkür ederim. Evet o kadar seçip sipariş veriyoruz ve ürünlerden biri tedarik edilemiyor olunca çok can sıkıcı bir durum
Winnithepooh Duyulurum merha a geçen hafta kitap aldim 7 adet 10 gün sonra falan geldi fiyatları indirimde olmasa beklemezdi. Ama diğer sitelere gore gayet uygun fiyatli site işte 🤭🤭🤭
Duyulurum Winnithepooh ben de 6 kitap aldım 4 günde geldi. Perşembe verdim pazartesi geldi. Evet fiyatlar çok iyi bu aralar bkmde :)
Duyulurum o gün alışveriş yaptım çok da uzun sürmedi gelmesi. Çok indirim var diye yine yaptım. Ama kitaplar bir türlü tedarik edilmedi hatta eksilen kitaplar oldu. Kitaplardan birkaçı tedarik edildi gözükse belki bir umut olurdu icimde ama ucuz diye o kadar beklemeyi manasız buldum (12 gün) ve iptal edip kitapyurdu.com’dan sipariş verdim. BKM kitap iptal talebimi işleme koymadan önce Kitapyurdu kitap kargosu gelmişti bile :)