Rainnn Selam kızlar bugün bir postta bi arkadaş birisine e bebek’ de satılan uyku arkadaşı emzik önermiş inceledim ve aldım henüz gelmedi tabi. Oğlum emzik almadı bakalım bunu alıcak mı. Ürün açıklamasına yazmışlar oyuncak kirlendiği zaman çamaşır makinesinde yıkanabiliyormuş ama emzik zarar görmez mi veya o kullandığımız deterjan emziğe sinmez mi 🙄 Kullanan var mı aranızda acaba ?
Semabsr Emziği sıcak suda kaynatman daha iyi bence Canım benımkıde bıberon yemıuor ısırıyor ağzında tutuyor napcam ben
Rainnn Semabsr Normalde öyle yapıyorumda oyuncağından ayrılmıyor emzik sanırım yere filan düştüğü zaman oyuncağı nasıl temizliycem elimde sıcak suyla yıkar kuruturum olmazsa. Hangi marka biberon kullanıyorsun ?
MirzaAta Semabsr offf maalesef benim bücür de biberon almıyor ağzında ısırıyor 😁 nasıl alıştıracaksam hiç bilmiyorum
Semabsr Rainnn aventın var ilk 1 bucuk ay cok guzel biberonla mama yedı cektı ama artık agzına getırınce ısırıuo cekmıuor
Rainnn Semabsr Allah allah. Bizde avent kullanıyoruz memeden çok onu istiyor 😄 Bebeklerin işine akıl sır ermiyor canları nasıl istiyorsa valla ☺️ Birde kaşıklı biberonlar var ondan deneyin