omeralp10 Bebeğine civan perçemi çayı veren varmı? Biz veriyoruz rahatlatıyor ama internette araştırdım hiç bişey çıkmıyor doğru mu yapıyorum bilmiyorum yapan varmı
duygu3437 omeralp10 ben rezene ve kimyon tohumunu kaynatıyprum kendim içiyorum bebeğe de 1 çay kaşığı veriyorum
25moonlight2021 omeralp10 lütfen doktorunuza danışmadan böyle şeyleri bebeğinize vermeyin. Birçok şey duydum ama sizin yönteminizi ilk kez duyuyorum. Onun yerine organik gaz damlası alın. Allah korusun çocuğa bir zararı dokunur.
omeralp10 Kuzeyufuk 3 aylık ailede daha önce bebeklere verilmiş şuan bi sağlık sorunları yok ona güvenerek bende veriyorum ama genee de sordm
Haticekablan omeralp10 bebeklere içirilen şeyleri çok doğru bulmuyorum herkesin kendi fikri elbette siz bilirsiniz ama ben adaçayı diğer adı acı elma yağını karnına ve ayaklarına masaj yapıyodum günde iki kere o bizi çok rahatlatmıştı
Canan_sezer omeralp10 ilk defa duyuyorum biz cok ama cok gazlıydık kpliktik ama bu cayı hiç duymadım ve doktorum bebege ver demedi zafere kimyon cayı oda 2 cay kasıyı öyle herseyş vermeyin bebeğinize doktorunuza sorun lütfen