Nisadnc42 Gulcanyvz niye oyle dedi anlamadım benim bebegim 11 aylık kız bebek kilosu 9500 boyu 77 cm normal degil mi oyle olması hareketli zamanı
Gulcanyvz birboncukannesiiii biz bi Türlü idrarı veremedik ya torba koyuyorum kayıyor inşallah halledebilirsem öyle götürücem inş bişey çıkmaz
Gulcanyvz Kızlar sonuçlarımız çıkmış Kan demir protein hepsi düşük Demekki ondan yemiyordu inşallah düzelir bakalım doktor ne diyecek ben sadece internetten baktım buraya da yazıyorum ki sizde ihmal etmeyin düzenli doktora götürün
Esrasen Gulcanyvz maalesef hatta şuan sütü kesme çabasında sanırım çok azalttı sütü ama bi tık toparlamış dedi doktor
Gulcanyvz Esrasen ah bu çocuklar 😔şöyle doya doya yiyen bebekleri instagramda görünce öyle özeniyorum ki ay maşallah birde nazar değer diye de korkmuyor anneler baya paylaşıyorlar
Efeninannesiii02 Gulcanyvz benim oğlum 33 haftalık erken doğdu şuan 9 aylık kilosu 7.690gr doktor normal dedi korkmana gerek yok her bebek aynı deil sağlıklıysa kilosu sorun deildir
Gulcanyvz Efeninannesiii02 benim kızda 37 haftada doğdu ama 34-35 haftayla uyumluydu kilo alımı durmuştu 2700 doğdu 2500grama düşmüştü yapı gereği fazla almıyor canım yapacak hiç bişey yok yesin de zayıf olsun sorun değil ama yemiyor işte mesela demin kıymalı tarhana çorbası verdim ağzına gelen kıymalardan bile rahatsız oluyor tükürüyor öğürme olayı hala düzelmiş değil zaten 🤦🏻♀️Onun ayındakiler baya taneli yemek yiyiyor en baştan beri de hep pütürlü verdim ama yok kabul etmiyor 😔