Annesielif 2 aylık bebeğim emzik almıyor wee Chicco philips awent bunların hepsini denedim ennson Philips al dediler dün onu da aldım ama almıyor şekerli birşeylere batiriyorum yine de almıyor
Agg0207 Annesielif sekerli birseye batirman yanlis canim daha 2 aylik bir bebek o ya 😐😐 ben kizimi3 aylikken alistrdm phlispsindi kullandigim ve her uyudugunda agizna koydum o iytirdi ama ben koydum uyanikkende denedim bir zaman sonra tuttu ama ciddi meme reddi yapti daha sonra emzik bizde zaten emzik hakkinda yazilar okursan eger sende gorursn sonrdan alistigi icin meme reddi yapiyor dogdugu zamanlae vermedim bnde salaklik yapmistm 6 bucuk ay zar zor emzirdim ne zorluklar cektim ne ter doktum bir ben bilirim 😕😕
Omus35 Annesielif valla almayınca almıyor neler neler aldım Dr memeye alıştığı için dışarı çıktığında zorlanırsın dene dedi ama mümkün değil almadı hiç zorlama
Busukermit Benim bebişte almiyordu aksam uyku sersemliği verdim o itti diliyle brn tuttum ninni soyler Ken pışpışlarken mücadele verdim gerçekten ☺️☺️ ama aldı gündüzleri vermiyorum dil gelişimi için ama uyku zamanları veriyorum 3 aylık bu arada
Mirosunannesi Almıyor almadı philps wee hanimish bibs hepsini denedim bibsi 1 ay uyurken zorla elimle iterek tuttu şiştği için değiştirdim yeni bibs aldım şimdi hiç istemiyor 😒