Meleknaznannesi 15 günlüğüz ama hala göbeği düşmedi bu yüzden banyo yaptırmadım ama artık yaptırmak istiyorum çocukda rahatlasın. Ama o kadar da bekledim şimdi sizce napıyım? Banyo olsa daha mı kötü olur göbeği
Belinaysmom Meleknaznannesi göbeginin o kısmı su geçirmez bantlar var onlarla kapatıp yıkayabilirsiniz
Meleknaznannesi mina00 henüz söylemedik düşmek üzere gibi çok az kaldı ama 20 günü geçerse artık gitcem doktora
mina00 Meleknaznannesi yınede soyleyın, gobek bantları var egzaneden sorun ondan yapıstıtıp yıkaya bılırsınız
Merve-250713 Meleknaznannesi ben doğduktan 2 gün sonra yıkamıştım göbeği de düşmemişti güzelce yıkayıp kuruladık göbeğinide kuruladık pudra döktük etrafına Hiçbir sorun olmadı
eymenkerem Meleknaznannesi 15 gün bebek yikamamak nedir nasıl doktorlar ile görünüyorsunuz anlamadim yazık bebeğe. Ben hastaneden geldim çocuğu yıkadım önemli olan gobegin islak ve nemli kalmaması. Duştan snra göbek spreyi sikin kurutma makinesi ile uzaktan ve güzelce kurutun bir sıkıntı olmaz. Yanlış anlaşılma olmasın kafama göre yapmadım bjnlari tabiki doktorumun önerisi ile yaptım
ikiprens_annesiii Meleknaznannesi canım ben hastaneden çıktık 5. Günü yıkadım çocuğu göbek bağı düşmemişti çok şükür bisey olmadı da bazı doktorlar yıkanmasını öneriyor yani bizimki yıkayabilirsiniz çok fazla suda kalmasın yeterli demişti çok şükür sıkıntı olmadı fakat şimdiye çoktan düşmesi gerekirdi yeterli besleyemiyor olabilir bence öncelikle hastaneye götürün
Coyness2020 Meleknaznannesi göbeğini bezle sarin bebeği yıkayın yıkamadan olmaz rahatlaması lazım ben üç günlükken yıkadım sıkıntı olmaz korkmayın
Prensannesi8 Meleknaznannesi Her Doktor Farklı Galiba Bizim Doktorumuz 10 Günde Düşer Eğer Düşmezee Gelin Demişti Ve Biz Hastaneden Akşam Çıktık Sabah Yıkadık Kendi De Rahatladı Göbeğini İyice Kuruladik Sıkıntı Olmadı
emineveminigi Meleknaznannesi bizde göbeğin düşmesini bekledik banyo için ama yok 14. Günümüzdu hala düşmedi bir yandan yıkamak istiyorum biryandan bu kadar bekledim derken yikamaya karar verdik yıkadık sonra güzelce kuruladik ve ertesi gün pat diye düşürdü bazen yikadiktan sonra dusebiliyormus tabi tercih sizin☺️
Meleknaznannesi emineveminigi teşekkürler 😘 aynen yıkadım bugün üzüldüm çocuğa rahatladı yıkanınca, napıyım ilk acemiliğime denk geldi ben hemen düşer diye bekledim ıslancak korkusuyla bekledim
bikerem Meleknaznannesi 3 cocugumu da hastaneden gelir gelmez ve hergun yikadim. Gobek bandi var eczanelerde. Ancak gobeginin dusmemesini bi sorun isterseniz uzun kalmis çünkü
Bebegimm1 Meleknaznannesi onemli olan o bölgeyi kuru tutmanız yani 15 gun olmus havalar zaten sıcak terlemistir gobek bantı var eczaneden alın onu yapistirin size sıprey verdi mi doktorunuz biz ilk günden itibaren onu kullandık 7.gunde düstü yarın yikayın bebeginizi bu havalarda ben 3 4 kez yikiyorum daha fazla beklemeyin