deletedmom293 Sezeryan doğumun en kötü yanlarından biri de kabızlık olsa gerek . Var mı benim gibi olan ? 😖 Duphalac aldım ama sürekli emziriyorum bebeğe geçer diye korkuyorum kullanan var mı nasıl kullanıyorsunuz
Aleynaozkaya deletedmom293 ben hamileliğimde kullandım çok kabızlık çekmiştim. Geceleri içiyodum ölçegiyle bir ölçek sabah tuvalte çıkıyodun ama allaha şükür bende sezeryan oldum ama kabızlık çekmedim
elifzeze deletedmom293 osmolak kullanabilirsin canim emziren anne kullanabiliyor onu ya da aldigin ilacın recetesine bak bi yaziyor emziren anne kullanabilir ya da hekime danismali diye
AslhanDivarc deletedmom293 doktor bana duphalac tavsiye etti onu kullanıyorum emzirmede sıkıntı yapmıyor rahat kullanabilirsiniz
Karen deletedmom293 bana doktorum hastaneseden çıkarken yazmıştı her ihtimale karşı emzirmede sorun olda yazmazdı diye düşünüyorum cnm
Ayberen Ben de aynı şeyi yaşadım canım sezeryandan sonra. Kabızlık ve akabinde hemoroid.. Mahvoluyordum. Aile hekimim duphalac yazdı çocuğa geçmez geçsede sıkıntısı olmaz dedi. Bi kaç gün kullandım faydası oldu. Uzun süre kullanmana gerek yok zaten. Zeytinyağı da kullanabilirsin arada
Ayberen deletedmom293 Aslında alıştırma olmuyor en azından iki gün sabah kahvaltıdan sonra al onun bile faydasını görüyosun. Zeytinyağını da kahvaltıdan önce bi çay kaşığı yut. Faydasını görürsün inşallah
Sibela Benim bebeğim iki buçuk aylık ve hergün bir tatlı kaşığı duphalac kullanıyor yani bebeğe geçer diye üzülme doktor çocuğun sisteminde hiç dolaşmıyor dışkıyla hemen atılıyor dedi
Kidy deletedmom293 ben se onun bir muadilini kullandım yalnız icinde laktuloz var gaz yapar bebeğe bilginiz olsun. komposto tüketebilirsiniz. Bol su tuketmeniz ve yürüyüş yapmanız gerekiyor.
Zeliha deletedmom293 hayr bana doktor vermisti kabızlık icin dogumdan sonra brkki bi sure kullandm sonra biraktm kabiz olmuyodum cunku
yarenemirhasancan arkadaşlar size tek ve tek önerim şekerli su buyuk bayrakla sıcaga yakin icin daha sonra bir siseye zeytinyağı katin su doldurun icin inanki bana kuş gibi rahatlayacaksiniz ilaca ihtiyac kalmayacak
Littlebird deletedmom293 sezaryen doğum sonrası doktor yazmıştı kabız olursan kullan demişti. Bir defa kullanmıştım ben de heralde bir problem olacak olaa doktor yazmazdı diye düşünüyorum