elifineylulu sevval_5481 Yatmadan 1 saat önce üstünde yazan ölçü ile değil de su ile göz kararı koyarak pişiriyorum içine muz elma vs meyve koyuyorum 6 aydan beridir kullanıyorum 9 buçuk aylık oldu gece tok tutuyor ben seviyorum
Balbebem sevval_5481 Tarhanasini aldim bide muzlusunu acil durumlarda kullaniyorum,muzlusunun uzerinde kaynatilmis ilitilmis suyla yapin diyo ama bende hemen ateste pisirerek hazirlamistim
Alpmedine Ben tahıllı olanını sütle pişiriyorum. ÜSTÜNDE su ile pişiriniz yazıyor ama gereksiz. Hiç kilo aldırmadı bebeğime , aksine zayıf ..
Balbebem Selin39 Hipp öneriliyomu peki , bide bunu bildigim icin bende pek vermiyorum cok cok zorunda kalirsam acil kullaniyorum
[silindi] sevval_5481 sırf kilo adına bebeğinize sağlıksız pirinç unu+şekeri yükleyecekseniz anlaşılan
elifineylulu sevval_5481 Benim kızıma yapıyor..Ben gün içinde de meyveli yoğurt veriyorum ve artık öğünü sıklaştı istediğinde yediriyorum kilosu da iyi şükür
[silindi] sevval_5481 daha sağlıklı bir şekilde kg alım yöntemleri mamalar verilebilir çoook geçmiş olsun 🙏🏻
[silindi] sevval_5481 doktorunuz bunun için vitaminli takviye bir mama önermedi mi acaba birde kaç aylık
sevval_5481 [silindi] 6 ay 23 günlük hayır öner medi her hangi bi mama kullanabilirsiniz dedi bebelac gold kullanıyorum artık onu içmek istemiyor hero baby kullanıyorum istemiyor ne yapıcam bilmiyorum farklı mamalar denicem
[silindi] sevval_5481 aslında ameliyat içinse doktorun raporlu mama vermesi daha doğru olurdu 🤷♀️ henüz çok küçükmüş arı mama onun için çok sağlıksız olur formül olarak Hipp bayağı iyi vitamin açısındanda birde sma formül kilo aldırıyor diye söyleyen çok var dene istersen 🙏🏻 Ek gıdaya başladığındada gurme çorbalar var biliyorsundur faydasını görürsün inşallah