Smy16 Hanımlar kullanan varmı aranızda, yeni aldım koku sorunu olmuyo diye çok övenler vardı okudugum yorumlarda ama gayet güzel kokutuyo
Deletedmom27337 Smy16 bn kullanıyorum ki eşim benden çok memnun kaldı resmen 😂 yatak odamda duruyor hiçbir şekilde gram koku salmıyor. Sadece poieti değiştirirken kokuyor bastırınca 🙈 o koku odada olsa hiç çekilmez
Tazeanne3434 Smy16 2 aydır kullanıyorum çok memnunum 4 günde bir boşaltıyorum hiç koku olayı olmadı bizde
Smy16 Deletedmom27337 benimde yatak odamda, yatakta yatarken kokusunu alıyorum, önceki paylaşımlara baktım bi kişi daha yazmış kokuttu havalandırdım diye, acaba havalandırmakmı gerekiyodu ben aldıgım gibi kullandım 🤭
Smy16 Yesillimon yok benimki bozul galiba 😂 agzı yüzü kapalıyken geliyo kokusu, havalandırıyım bari belki geçer
Cns_28 Smy16 Allah allah hatalı ürün mü acaba 🤔 biz hiç koku sorunu yaşamadık çok şükür. Hatta doğum yapacak arkadaşımada hediye aldım
Deletedmom27337 Smy16 bn 2 aydır kullanıyorum bi sıkıntı olmadı hiç boşta bırakmadım sürekli kullandım ama bilemedim. Acaba kapağı mı tam kapanmıyor ki 🤔
Smy16 Cns_28 ben bi havalandırıyım bari bide öyle deneyim, acaba dedim ilk aldıgımız zamanlarda koku yapıyo diye soruyum dedimde çogunda yokmuş koku
Smy16 dilekonler96 benimki korbelin poşeti yinede kokuyo, bezleri atınca bi havalandırıyım diyorum bayanın birisi öyle yapmış sonra geçmiş sizde deneyin
Yesillimon Smy16 Ben arada camasir suyuyla yıkayıp bir gece balkonda ağzı açık bekletiyorum işe yarayabilir dene 😆
Tugba6336 Smy16 ben 32 aydır kullanıyorum. Yatak odamda da asla kokmuyor. Kendi çöp poşetini kullanıyorum. Herkese de mutlaka alın diyorum
Elfydr Smy16 ben 9 aydir kullanıyorum ve cok memnunum. Kendi poşeti dışında başka birsey kullanmayın. Hic konu sızdırma sorunu vs yaşamadım ben.
Flamingom Smy16 ek gıdaya kadar aynı odada sıkıntı olmuyor. Ek gıdadan sonra banyo ya aldım. Her kaka da poşeti kesip kapıya koydum. Hiç kokmaz böylece 21 aylığız memnunum tek sıkıntısı poşet fiyatları çok artıyor. E bebek indirimlerinde stok yapıyorum