Ozgeruya Tekirdagda yasayan arkadaslar namık kemal araştırmada bu bölüm varmı? Yada baska yerde bilen
AA201207 Ozgeruya ben MHRS den baktım sizin içinTekirdağ da görünmüyor canım ama emin olmak için hastanenin sitesinden bak istersen orada hastanede yer alan bölümler hekimler yazıyor
mervealco Ozgeruya Edirne tıp fakültesi ne bakın belki vardır oranın doktorları çok iyi. Hemotoloji bölümünde bakarlar size aslında
Ozgeruya Coyness2020 samsun bize cok uzak cnm ya ben tekirdag corluda oturuyorum 182 de sadece devlet hastanelerine bakiyolarmis araştırmaya bakmiyolarmis
Coyness2020 Ozgeruya bende İstanbul’da oturuyorum ztn cnm da bazen şehir dışına da gidebiliyor aileler ondan soyliyim dedim doktorun ismi prof doktor Alişan yıldıran. Belki ihtiyacı olan görür. İnşallah bulursunuz
AA201207 Ozgeruya İstanbul a gelme imkanınız yok mu yakın sayılır aslında burada seçenek fazla daha çabuk randevu alırsınız belki
Ozgeruya AA201207 hic olmadi oyle yapicaz cnm simdi ulastim hastaneye yarin ara randevu sistemi yarin acilcakmis bakalim nolcak
Ozgeruya Kizlar tesekkur ederim hepinize ayin 3 une randevu aldik tanidikla ama kızım ateslendi aniden ve ishal acile götürüyoruz arastirmaya