Busukermit Kızlar su analık parasını alan oldu mu sigortalı çalışanlara soruyorum subatta dogum yaptım e devlette görünüyor ama hala banka bilgisi yok diyor 170 i aradım hesaplanmış diyor sgk dan Bi cevap alamadım yıldım Vala
Pixel Busukermit e devletten şahıs ödemeleri kısmıydı sanırım banka bilgilerinizi kontrol edin hesabınıza yatar. Muhasebecinizle görüşün her ay onaylarsa aylık olarak yatar yada rapor bitiminde toptan yatar. Doğum yaptığınızda yaptığınız güne kadar olan ilk kısmı yatması gerekirdi şuan.
Anne_6 Busukermit sgk da banka hesabınız görünmüyorsa ptt ye yatıyor. Gidip almanız lazım. Bulunduğunuz il/ilçe SGK müdürlüğünü arayın. Hesabınızı bağlatın. Direk hesabınıza yatar.
Busukermit Ay yatmiyo işte kızlar ziraat hesabina tanimlattim yok sgk yı aradim hastanenizde görüşün diyo hastaneyle görüştüm bizlik bişi yok diyo 170 i tekrar aradım hesaplanmış onay bekliyor diyo herkes bişi söylüyor
Eylusunannesiii Busukermit canim bekle yatar bikac gune benm yaklaşık 10 gun e devlette gorundu banka bilgisi yok dedi gittim sordum ptt olarak dustugu zman gelip cekebilirsiniz dediler bikac gun daha bekledm biraz gec düşüyo ama mutlaka aliyosun biraz daha bekle ☺️