Minikmercimek Merhaba kızlar bebeğim 15 günlük her an her saniye emmek istiyor sonrada fazla geliyor kusuyor emdiklerono hep memede uyuya kalıyor yatağa koyduğum anda uyuyor çok zor oluyor uyutmak sütüm yetmiyor mu diye düşünüyorum ama kilosuna iyi doğum kilosuna 8. Gününde gelmişti bir önerisi olan var mı acaba
Poncikellaa Minikmercimek benm de 19 günlük bebeğim dediklerinizin aynısını yaşıyorum 15. Günden beri fazla fazla emiyo sonra kusuyo memede durmak istio hep ağlıo gündZleri uyumuyo 🤦🏻♀️
Ayse_54 Minikmercimek gazı olabilir sizi özler emsin her istediğinde emzirin bence benim kızımda öyleydi of hep meme açıkmı gezcem diyordum sonra düzeldi emme aralıkları meme reddi yaptımı çok üzülüyor insan şuan 3 aylık meme reddi yapıyor inatlaşıyoruz dünyanın en güzel şeyi emzirmek bence biraz daha geçsin dediğimi anlıcsksınkz.
Minikmercimek Sssmmm Poncikellaa valla bizde tüm gün göğsümde dolaşıyoruz uzuluylrumda ters giden birşey mi var diye emmedkgi zaman hep ağlıyor çünkü şarkı söylemek konuşmak vakit geçirmek istiyorum ama ağlarken pek orali olmjyor 😵
Sssmmm Kızlar benim bebeğimde 13 günlük oldu aynı şeyleri bende yaşıyorum memede uyuyor yatırıyorum ağlıyor çok emince kusuyor ama beyaz gürültü açıyorum işe yarıyor sizde deneyin
iamthed Yenidoğan daha o. Doğduğunun bile farkında değil, tabii ki hep memede duracak. 20 saate kadar memede kalabilir, çok normal. Onun şu an sizin kokunuza ve kalbinizin sesini duymaya ihtiyacı var
Minikmercimek iamthed tabi ki hep memede durucak normal biliyorum ancak her saniye memede kalıp sonra hepsini kusunca normal bir durum olmuyor pek onun için. Kendiside rahatsız oluyor.
busrasilra14 Minikmercimek canim cok normal ac oldugundan degil seni istediginden emiyor. Zaten doydugunu da anlamiyor cok minik. Sen bol bol gazini cikart bol bol senimle temas etmesini sagla emerken eldiven takiyorsan cikary gogsune dokunabilsin. Su anda anin tadini cikar ❤️
_BirAnne Minikmercimek ah gözümde canlanır koskoca mazi 🥲 aynı postu bende açmıştım az emiyorlar hemen doyup acıkıyorlar ve dünyaya daha alışamadılar sabret güzel anne 🌺