Mrs2ozge Kızlar oğlum 2 aylık. Yarın verem aşısı var. Malum verem aşısından sonra bir süre banyo yaptırılmıyor. Bende açıya gitmeden 2-3 saat önce banyo yaptırıp öyle götürsem sorun olur mu? Sizler nasıl yaptınız?
elfymn Mrs2ozge ben bir gece önce yatırmadan yaptırmıştım, biz aşıyı olduğumuzda Ocak ayındaydık soğuk olduğu için giderken üşümesin diye düşünmüştüm . Ama şuan yaz ayındayız siz daha iyi bilirsiniz
Kadifemsii Mrs2ozge yaptırabilirsiniz aşıdan sonra su değmemesi gerek öncesinde ne zaman isterseniz yaptırın
Cipiti Mrs2ozge bende asi dan iki saat önce yıkamistim çocuk üç günde kokuyor 😅😅 aşıdan önce ne kadar geç banyo o kadar iyi
Melisbugi Mrs2ozge bizimde iki aylık cuma yapılacak bugün sağlık ocağında hemşire Perşembe den banyosunu yaptır dedi
MotherOfAlmila Mrs2ozge Biz de bugun yaptirdik.😰 3 asi birden yapildi, verem dahil. Biz dun yaptirmistik.
Mrs2ozge MotherOfAlmila Oğlum çok ağladı ya. Ciğerim söküldü resmen. Artık ona aşı vurmayın bana vurun diyecektim 😅🤭🥺
Mrs2ozge Çocuk doktorunu aradım sordum. 2-3 saat öncesinden banyo yaptırabilirsin dedi. Bende yaptırdım 🤷🏻♀️
MotherOfAlmila Mrs2ozge Off sorma ya, biri koldan ikisi bacaktan bir de yakan cinsten.. Icim parcalandi resmen.. 3 ude yakiyor bu ignenin neden hepsi ayni gunde yapiliyor ki?🤦🏾♀️ Bize bile bir tane yapildiginda topalliyoruz acisindan agrisindan.