Veyselaras Asyakus123 burnu tıkalı gibi aslında aktığı zaman temizliyorum ama hırıltı yapıyor bazen çok bizim bir iki defa burnundan geldi ama doktora da hiç söylemedim çünkü fazla o şekilde kusmadi
pembeninkurku Veyselaras aç olsa ağlar kuzum daha çok küçük doyduğunu da bilmez o ne kadar verirsen o kadar yer şu an. ☺️ Sen 1,5-2 saatte bir emzir onu sık sık. Belki reflü değildir gazdan yapıyordur reflü oldu mu ağızdan burundan kusma oluyor bildiğim kadarıyla
Veyselaras pembeninkurku Ama bu güne kadar hep bu şekilde besledim hiç böyle olmamıştı bugün böyle yapması acaba başka bir sorun mu var diye sormadan edemedim bazen 80cc bazen 120 CC süt içerdi hiç de kusmazdi bilemedim ne olduğunu şimdi sadece emzirme yaptım bakalım saat kaçta uyanacak ve tekrar biberonla vermeyi denicem acaba sizlerinde soyledigi gibi fazla mi geliyor süt
pembeninkurku Veyselaras ooo kuzum çok gelir o ona ben kızıma bile 60 ml zorla içiriyorum şu an 😌 dediğim gibi onlar doyduklarını anlamazlar şu an ne kadar verirsen o kadar içerler 😌 fazla geliyordur ona emzirmeden sonra 30 ml versen yeterli
Veyselaras pembeninkurku Emzirmeden sonra değil emzirmeden sadece biberonla besledigim de o kadar içiyordu emzirmeden sonra seninde dediğin gibi 30 ml bazen 25 ml zor içerdi
pembeninkurku Veyselaras anladım canım yine de çok fazla 40 günlük bebek için 😌 sen emzirmeden vereceğin zaman 60 cc ver yeterli gelir o😊🌸
Yasemin38 Veyselaras biberon deyince sağıp veriyorsunuz diye düşünmüştüm. siz üşüttüyseniz sütünüzden etkilenebilir bebişinizde
Veyselaras Yasemin38 Evet sagip veriyorum önceden sütüm çok fazlaydı difrizde sakladigim sütleri de indirip ısıtıp veriyorum acaba sütu soğuk mu verdim diye düşünüyorum biledjm
Yasemin38 Veyselaras . Belkide etkilemiştir dolaptan çıkardıklarınız ılıklığı ona belki soğuk geldi.bugünden sonra iyi bir takip edin bakalım sadece sizi emmesi uyumasını gözlemleyin